Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 28 August 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Doicaru, absent aproape douã luni

• jucãtorul a suferit luni searã o fisurã de peroneu la piciorul stîng • atacantului i s-a aplicat o fasã ghipsatã pe care trebuie sã o poarte timp de 40 de zile • Vinicius are si el probleme musculare •

Florin Marin se confruntã cu probleme de efectiv înaintea celui mai important dintre primele trei dueluri ale începutului de campionat, meciul cu Progresul Bucuresti, de sîmbãtã, 30 august, de la ora 11. Radu Doicaru va lipsi din lotul galben-negrilor aproximativ douã luni, deoarece la antrenamentul de luni searã s-a autoaccidentat. ÃŽn timpul unui exercitiu, Doicaru nu avea pe nimeni în jurul sãu si a cãzut secerat. Rezultatul controlului medical a fost dur pentru nouarul pietrean: fisurã a peroneului. Situatia nu a necesitat o interventie chirurgicalã, astfel cã i s-a pus piciorul în ghips. „Este nevoit sã stea cu piciorul în ghips 40 de zile“, a spus Mihai Ionescu, antrenorul principal al nemtenilor, referindu-se la Doicaru. Tehnicianul a admis cã accidentarea fotbalistului reprezintã o pierdere pentru Ceahlãul. „Am alergat dupã o minge si am cãlcat rãu. Am simtit cã mã doare foarte tare, dar la început am crezut cã este vorba despre o entorsã. La controlul medical mi s-a spus cã este fisurã“, a declarat Radu Doicaru. Atacantul se aflã la a doua perioadã de pauzã fortatã din cauza unei accidentãri de cînd a venit la Ceahlãul. ÃŽn martie 2007, Doicaru a suportat o interventie chirurgicalã la genunchiul drept, din cauza unui chist care îi afecta cartilagiul de la rotulã, dupã cum afirma chiar el la acea vreme. Coincidenta face ca si în martie 2007, pe banca Ceahlãului sã fi fost tot Florin Marin. Dupã interventia chirurgicalã de atunci, Doicaru a fost nevoit sã stea pe marginea terenului timp de sase sãptãmîni. A revenit pe final de campionat, însã nu a mai putut ajuta Ceahlãul sã scape de retrogradare.
Un alt jucãtor care ieri nu s-a pregãtit alãturi de colegii sãi a fost Vinicius de Oliveria Fabron. Brazilianul a stat deoparte si a privit sedinta de pregãtire din cauza unei lovituri la muschiul piciorului drept. „Situatia lui Vinicius nu este atît de gravã“, a dat asigurãri Mihai Ionescu.
Ceahlãul va juca sîmbãtã, de la ora 11, cu Progresul Bucuresti, în etapa a III-a a diviziei secunde. „Egalul lor de pe teren propriu, 0-0, cu Snagov, ne dã încredere cã îi putem învinge. Considerãm cã este un meci de sase puncte. Dacã îi batem, atunci îi lãsãm destul de mult în urma noastrã în clasament“, si-a spus pãrerea Ionescu despre jocul contra elevilor lui Sumudicã.

Articol afisat de 1418 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective