Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 August 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Termitele din Speranta au distrus parcul de joacã

Juniorii din Speranta se joacã în praf si tãrnã pentru cã locul de zbenguialã pe care l-a amenajat primãria a fost distrus în cîteva sãptãmîni de la inaugurare. Pus la punct pe la începutul verii, locul de joacã din cartierul de la Izvoare a ridicat probleme încã din start, dat fiind cã era amenajat foarte aproape de parcarea de resedintã a blocurilor ANL. Puradeii care se zbenguiau în tobogane au profitat la maximum de pietrisul pus de primãrie, dîndu-l, de cele mai multe ori, în parbrizele masinilor parcate. Tevatura n-a durat mult. ÃŽn primul rînd pentru cã primãria a trimis oameni acolo sã vadã ce se întîmplã si în al doilea rînd pentru cã locul de joacã a fost fãcut praf. Prilej de alte reclamatii ale oamenilor din zonã. „Multumim pentru modul cum s-a reamenajat parcarea din dreptul blocurilor H15 si H14 din cartierul Speranta. Multi locatari au fost afectati de pietrele puse în parcul de joacã si erau probleme cu copiii care aruncau aceste pietre spre masini. Nu spun cã începînd din acest moment nu or sã mai cadã pietre pe parbrize, dar e ceva. Cînd credeti totusi cã vor fi reparate si scrînciobele rupte din pãrculetul acesta. ÃŽn trecut era plin pãrculetul, atît de copii rromi, dar si de copii români. Acum, dacã pãrculetul este distrus, e aprope gol, desi copiii sînt în vacantã. V-as oferi o solutie si anume sã amenajati un pãrculet mai mare, gen cel de la Aurora, din Dãrmãnesti, în locul în care este acum toneta politiei comunitare. Iar în locul pãrculetului dintre blocuri sã fie amenajate parcãri în genul celor de la Kaufland, asa încît sã nu mai vedem masini lãsate pe aleile dintre blocuri“, a scris un locatar din zonã celor din primãrie.
Oficilalii pietreni iau în considerare toate adresele venite, însã de data aceasta zic cã nu pot rezolva cu rapiditate. „Locul de joacã din Speranta a fost amenajat în luna mai a acestui an. Este cel mai nou loc de joacã din municipiu. ÃŽntr-un timp scurt, acesta a fost distrus. Acum, echipa respectivã de muncitori este angrenatã în alte lucrãri, precum repararea si reamenajarea locului de joacã de pe strada Privighetorii - la intersectia cu bulevardul Traian - sau a celui de pe Aleea Aurorei. Dupã terminarea lucrãrilor începute si programate deja se va introduce în graficul de lucrãri si refacerea spatiului de recreere din Speranta“, a declarat Nicoleta Husaru, purtãtorul de cuvînt al primãriei pietrene. Totodatã, aceasta a precizat cã, dupã finalizarea grãdinitei din Speranta, în cartier se va amenaja un loc de joacã în vecinãtatea unitãtii de învãtãmînt, loc ce va fi la dispozitia copiilor care vor merge la grãdinitã, dar si a celor care locuiesc în zonã.

Articol afisat de 1600 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective