Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 1 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Crîsmã lîngã grãdinitã

Juniorii din Speranta vor fi la grãdinitã sub atenta supraveghere a pãrintilor lor. ÃŽn timp ce prichindeii vor fi initiati într-ale societãtii civilizate, alãturi de grãdinitã, într-o crîsmã recent deschisã, ai lor pãrinti îi vor putea astepta fãrã sã se plictiseascã. Scenariul ar fi ideal, dacã o parte din locatarii de la Izvoare nu ar fi împotriva barului deschis taman în vecinãtatea viitoarei grãdinite. „Bar lîngã grãdinitã. Se construieste o grãdinitã în cartierul Speranta. E un lucru bun. Doar cã lîngã grãdinitã tocmai s-a deschis un bar, cu terasã si tot ce-i mai trebuie. Rãsunã manelele non stop. S-a spus cã se face lîngã grãdinitã inclusiv un loc de joacã. Potrivit legii, localurile unde se vînd bãuturi alcoolice trebuie amplasate la minimum 500 de metri de unitãtile de învãtãmînt. ÃŽn cazul acesta, cum a primit autorizatie barul respectiv? ÃŽsi va continua activitatea si dupã deschiderea grãdinitei? Cine poate merge în control sã vadã dacã acei care au deschis barul îndeplinesc conditiile legale, pentru cã mã îndoiesc de faptul cã au o toaletã - dupã ce se consumã bãuturi alcoolice, tufele din zonã sînt pe post de toaletã publicã“, scrie un locatar din zonã celor din primãrie.
Oficialii pietreni au verificat si au constatat cã proprietarul barului are autorizatie inclusiv de la primãrie. Pentru cã, la fel ca multi alti mici întreprinzãtori, pe lîngã functiunea de local de alimentatie publicã, a trecut-o si pe cea de birouri. Reprezentantii primãriei zic cã unitatea apartine unei întreprinderi individuale si a fost construitã în baza unei autorizatii emise în februarie anul trecut. „Pentru clãdire multifunctionalã (comert alimentar, alimentatie publicã, birouri, spatiu de protocol), montare firmã luminoasã, bransament si împrejmuire, cu termen de finalizare 24 de luni“, precizeazã ei. Dar are bude proprii, chiar separate, subliniazã autoritãtile: „Posedã grupuri sociale functionale, separate pe sexe si pentru personal. Firma este autorizatã, are certificat constatator de la Registrul Comertului si în aceste zile se strãduieste sã obtinã acordul de functionare si de clasificare pentru crîsmã“.

Articol afisat de 1593 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective