Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 2 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Cetatea, cu memoriul în protap la Federatie

• tîrgnemtenii au pierdut în fata liderului seriei, CSM Rîmnicu Sãrat, scor 0-2, dar conducerea clubului vrea sã facã memoriu la FRF împotriva arbitrilor • Ceahlãul II s-a înclinat în fata celor de la Poli II Iasi, meciul de la Roznov terminîndu-se 0-1 •

Cu atentie mare trebuie sã gestioneze viitorul cei de la Cetatea Tîrgu Neamt si Ceahlãul II Piatra Neamt dacã vor sã aibã liniste, pentru cã începutul de campionat nu le este deloc favorabil. Echipa lui Doru Botez a luat un punct în trei runde, în timp ce formatia lui Ovidiu Marc a cîstigat trei. Ambele performante s-au consemnat în deplasare, pentru cã, pe propriile terenuri, cele douã grupãri s-au împiedicat în cîte douã jocuri.
Cetatea a primit vizita liderului CSM Rîmnicu Sãrat si a pierdut cu 0-2. La finalul meciului însã arbitrajul a fost contestat vehement de toti cei de la Cetatea, Vasile Mãrculet, presedintele clubului, spunînd cã intentioneazã chiar sã facã memoriu la Federatia Românã de Fotbal împotriva „fluierasilor“. „Meciul a început pentru noi cu un om în minus pentru cã ne-a fost eliminat degeaba un jucãtor, Bãdãrãu fiind cel care a vãzut rosu. Apoi, golul lor al doilea a fost marcat dintr-un ofsaid imens, iar echipei noastre i s-au refuzat douã goluri. Unul din ele a fost la o fazã la care mingea a cãzut în poarta oaspetilor, dar tusierul nu a validat, iar la al doilea, atacantul nostru a înscris dupã o preluare pe piept, dar s-a dat hent. Ca sã fiu sincer, al doilea gol poate cã a avut arbitrul dreptate, dar pe primul l-a vãzut toatã lumea, numai arbitrii nu. Vrem sã facem un memoriu la FRF pentru cã a fost bãtaie de joc în meciul nostru cu Rîmnicu Sãrat. Bãietilor nu avem ce sã le spunem pentru cã au jucat, au alergat si au muncit pe teren pînã în ultima secundã“, a declarat Vasile Mãrculet, presedintele clubului tîrgnemtean. Si pentru ca durerea gazdelor sã fie si mai mare, Dãscãlescu a irosit si el o loviturã de pedeapsã, în minutele de prelungire, cînd scorul era deja 2-0 pentru adversari. Meciul de la Tîrgu Neamt a fost arbitrat de Grigore Suhan (Suceava), ajutat la cele douã tuse de asistentii Viorel Cumpãnici si Nicoleta Chirilã, ambii din Galati.
Ceahlãul II a sperat cã victoria de la FC Bîrlad va fi legatã de un alt rezultat pozitiv pe propriul teren, în etapa a III-a, cu Poli II Iasi. Tinerii lui Ovidiu Marc si Valentin Avãdanei au clacat însã a doua oarã si au pierdut, ca si în runda inauguralã a campionatului, cu 0-1. Autorul golului iesenilor a fost Ilie, în minutul 50, în timp ce gazdele, rãmase la cota 3 puncte în clasament, se pregãtesc acum pentru o deplasare la Willy Bacãu. Rezultatele consemnate în etapa a III-a a Ligii a III-a, Seria I, sînt: Laminorul Roman - FC Bîrlad 1-0, Luceafãrul Botosani - Pambac Bacãu 0-0, CS Panciu - CFR Pascani 2-0, FCM II Bacãu - Rarãul Cîmpulung Moldovenesc 1-1, Rapid Suceava - CSM Focsani 1-2, Aerostar Bacãu - Petrolul Berca 0-1, Otelul II Galati - Willy Bacãu 3-0, Ceahlaul II Piatra Neamt - Poli II Iasi 0-1, Cetatea Tîrgu Neamt - CSM Rîmnicu Sãrat 0-2.

Articol afisat de 1540 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective