Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 4 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Atac la Praktiker din cauzã de... tir

• „Ce angajati sînt la primãrie de s-a dat autorizatie pe strada Fermelor unui hipermarket? Zona trebuia sã fie una rezidentialã“, se plînge un pietrean care stã în zonã • „Prezenta Praktiker la Piatra Neamt atrage atentia asupra potentialului nostru economic“, spun oficialii pietreni •

Nici nu-i gata si Praktiker-ul de la Piatra Neamt stîrneste patimi în rîndul unor vecini de pe strada Fermelor. Un cetãtean care stã în zonã e foarte nemultumit cã în mijlocul caselor rãsare hipermarketul si admonesteazã primãria pietreanã pe acest subiect. „Ce angajati sînt la primãrie de s-a dat autorizatie pe strada Fermelor unui hipermarket? Acea zonã trebuai sã fie una rezidentialã, pentru cã e singura zonã unde se poate extinde orasul. Acum, în mijlocul caselor, va fi un hipermarket. Sau cine stie cîte se vor construi acolo. Astfel vor fi multe tiruri pentru aprovizionare. Strada este deja cam îngustã în acea zonã. Trebuia lãrgitã pînã sã se construiascã prea mult. Cum ar fi ca lîngã hotelul Ceahlãu sã fie un hipermarket? Exact asa o sã arate zona de pe Fermelor peste 5 - 10 ani!“, spune, supãrat, Ilie Groza în admonestarea cãtre primãrie.
Oficialii pietreni spun cã, desi importantã, pãrerea unui singur pietrean nu poate schimba cursul firesc al lucrurilor. „Iar firesc este sã acceptãm faptul cã orasul se dezvoltã. Investitia Praktiker este beneficã pentru orasul nostru. ÃŽn primul rînd pentru cã va fi accesibil pietrenilor, scutindu-i pe acestia de drumuri pînã în alte orase în cazul în care vor sã beneficieze de oferta hipermarketului. Am avut foarte multe semnale pozitive privind construirea unui punct Praktiker la noi în oras. ÃŽn al doilea rînd, pentru bugetul local înseamnã taxe si impozite, iar pentru locuitori înseamnã si noi locuri de muncã. Nu în ultimul rînd, intervine partea de imagine. Prezenta Praktiker la Piatra Neamt atrage atentia asupra potentialului economic pe care îl are acest oras“, a declarat Nicoleta Husaru, purtãtorul de cuvînt al primãriei pietrene.
Praktiker construieste la Piatra Neamt un magazin întins pe 2,2 hectare. Corpul principal de clãdire si cele douã extinderi generoase ce vor fi construite lîngã acesta vor fi structurate pe regim de înãltime parter plus un etaj. Proiectul investitiei cuprinde acces auto, alei pietonale si locuri de parcare. Constructia a fost gînditã de asa naturã încît sã se încadreze perfect în planurile primãriei de supralãrgire a strãzii Fermelor, asa încît Praktiker nu va impieta asupra celor patru benzi de circulatie gîndite de autoritãti, ba din contrã. Praktiker va fi de departe cel mai întins obiectiv comercial din Piatra Neamt, iar investitia se ridicã la cîteva milioane de euro bune. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de articole, incluzînd materiale de constructii, decoratiuni pentru interior si exterior, articole sanitare, mobilã, electronice si electrocasnice, produse pentru grãdinã. Acestora li se adaugã gama de servicii adaptate, la care clientii au acces direct în magazin: comenzi speciale, combinare cromaticã pentru vopsele, servicii financiare, transport, garantie retur, debitare lemn, servicii de cusut. Praktiker România se declarã liderul pietei românesti do-it-yourself, investitiile companiei cumulate de la începutul activitãtii depãsind suma de 200 de milioane euro.

Articol afisat de 2808 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de cia27mai la data 04.09.2008 07:16
FELICITARI
CELE MAI BUNE ARTICOLE DIN MONITORUL SUNT FACUTE DE D.NA DANA OSTAHIE!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective