Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 5 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Spaima“ motociclistilor germani, în continuare la muncã

• desi seful Politiei Neamt i-a sugerat sã-si înainteze demisia, agentul Leonard Trifescu se face cã nu aude • politistul, care a comis un accident rutier, bãut fiind, merge în continuare la muncã •

Chiar dacã inspectorul sef Aurelian Vasea Soric i-a sugerat agentului Leonard Leonard Trifescu, autorul accidentului rutier de sãptãmîna trecutã, sã-si prezinte demisia, acest lucru nu s-a întîmplat. Conform informatiilor oferite de cãtre inspectorul Cãtãlina Bãdeanu, purtãtorul de cuvînt al Politiei Neamt, agentul Leonard Trifescu merge în continuare la serviciu. Ca si cum nimic nu s-a întîmplat. El nu poate, cel putin deocamdatã, sã fie suspendat din functie. Motivul: ancheta penalã este în plinã desfãsurare, nefiind pusã în miscare actiunea penalã împotriva omului legii.
„Asta este legea si trebuie respectatã. Noi nu-i putem cere sã-si dea demisia. Ancheta îsi continuã cursul firesc, iar mãsurile vor fi luate de cei care au acest drept“, a declarat inspectorul Cãtãlina Bãdeanu. Reamintim cã agentul Trifescu a comis un accident rutier la sfîrsitul sãptãmînii trecute. El conducea autoturismul personal, un Volkswagen, pe DN 15, cînd a intrat pe contrasens, unde l-a lovit pe un motociclist german. Victima a scãpat, din fericire, cu leziuni usoare. Cercetãrile au arãtat cã subofiterul era bãut bine, avînd în sînge o ambibatie de alcool de 1,10. Politistul a rãmas fãrã carnet de conducere si s-a ales si cu dosar penal, însã acest lucru nu-l împiedicã sã-si exercite în continuare atributiile de serviciu.

Articol afisat de 2129 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de grizzly la data 05.09.2008 06:54
la puscarie
legati-l ca face de ras politia romana. nu stiu cum a ajuns sa lucreze in aceasta structura cand el nu stie sa vorbeasca cu oamenii. rusineeeeeeeeee!!!!
Ad�ugat de gyovy la data 05.09.2008 09:23
pe asta e calare toata lumea dar smecherii...?
cum a fost ala care a intrat pe rosu la tiriac si a rasturnat 2 masini,a tamponat alte4 a ranit 2 persoane ,era si baut unde e domnule Soric? Stiti ca atunci politistii au primit un telefon si au abandonat masuratorile plecand mancand pamantul de acolo? La o saptamana omul conducea. La fel s-a mai intamplat cu cineva din Bodesti care dupa vreo doua saptamani conducea iar. Si sunt doar doua exemple. Atat tam-tam se mai face cu asta de parca e vinovat de toate smenurile din politie. Probabil nu a avut combinatii mai mari asa cum era nevoie sa scape basma curata. Mai lasati-ne cu articole din astea. Faceti si voi o ancheta macar in unul din cazurile date de mine. Ca nici ca stire nu au aparut la voi.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective