Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 10 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul bate la portile Cetãtii, în cupã

• Ceahlãul debuteazã în editia 2008-2009 a Cupei României Timisoreana la fotbal, astãzi la ora 16.30 • adversarul este Cetatea Suceava, iar meciul va avea loc în fieful bucovinenilor • absentii anuntati de Florin Marin pentru acest meci sînt Doicaru, Cebotaru si Staicu •

Ceahlãul Piatra Neamt se aflã printre echipele din Liga a II-a care debuteazã în faza a IV-a a Cupei României Timisoreana. Astãzi, elevii lui Florin Marin si a colaboratorilor acestuia, evolueazã cu Cetatea Suceava, adversar adus în fata nemtenilor de sorti. Meciul se va disputa în fieful bucovinenilor, pentru cã este echipa mai slab cotatã, ora de începe fiind 16:30. Se va juca o singurã mansã, iar învingãtoarea, dupã 90 de minute sau 120 de minute sau dupã prelungiri, va fi printre cele 28 de formatii care vor juca în turul cinci.
Ceahlãul va merge la Suceava cu un moral putin afectat de înfrîngerea de la Tulcea, din campionat, însã Florin Marin crede în calificare. „Conteazã rezultatul în aceastã competitie si noi trebuie sã jucãm la rezultat. ÃŽncercãm sã ne calificãm în fata unei formatii cu jucãtori cu experientã, care pot decide meciul, care pot face diferenta. Trebuie sã trecem peste esecul de la Tulcea si sã fim concentrati si atenti la jocul cu Suceava“, a declarat Florin Marin, managerul general al clubului pietrean. Acesta nu a infirmat posibilitatea de a folosi mai multi dintre jucãtorii care au evoluat mai putin în primele patru etape de campionat. Astfel, mai multi dintre titulari ar putea sã fie odihniti în privinta partidei cu Concordia Chiajna de sîmbãtã. „Am la dispozitie toti jucãtorii din lot, cu exceptia celor cu probleme si care sînt deja stiuti. Oricare poate intra sã joace în partida cu Cetatea Suceava“, a afirmat Marin. Referindu-se la partida cu Delta, tehnicianul a recunoscut cã absentele lui Cebotaru, Floricel si Doicaru s-au resimtit. Este însã multumit de aportul lui Macovei la mijlocul terenului, Marin spunînd despre jucãtor cã s-a achitat de sarcini, dar cã lipsa de jocuri si de pregãtire l-au fãcut pe fotbalist sã cedeze din punct de vedere fizic.
ÃŽn ceea ce îl priveste pe Cebotaru, jucãtorul si antrenorul sãu au purtat o discutie telefonicã dupã meciul Moldovei din preliminariile Campionatului Mondial din 2010. Meciul a fost pierdut de moldoveni cu 1-2, iar mijlocasul pietrean nu a fost utilizat nici o secundã, fiind trecut ca rezervã în raportul de joc. „Am vorbit si este afectat cã nu a jucat deloc. Oricum este vorba despre meciuri oficiale si nu avem cum sã nu îi permitem sã meargã la convocare la echipa nationalã. Dacã va mai fi vorba de convocãri, dar pentru meciuri amicale, atunci voi încerca sã discut cu selectionerul lor sã nu-l mai ia. Noi avem mare nevoie de el la mijlocul terenului“, a mai spus Florin Marin.
Arbitrul partidei de la Suceava de astãzi este Emil Voicu (Bacãu), ajutat la cele douã tuse de asistentii Daniel Hulubei si Cãtãlin Oprisan (ambii din Vaslui). Rezerva celor trei va fi bãcãuanul Mihai Harabagiu, iar observator va fi Victor Ciocan (Bistrita).

Articol afisat de 1598 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective