Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 12 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Loviturã de teatru în „Dosarul Poienari“

• anchetatorii au introdus în cauzã încã doi suspecti • este vorba de fiul femeii care a sunat la 112 si bãiatul fostului sef de post Ion Bãdãrãu •

Cercetãrile în „Dosarul Poienari“, privind decesul în conditii suspecte al unui bãrbat în vîrstã de 49 de ani, au continuat. Procurorul criminalist a audiat alte persoane care ar putea duce la clarificarea întregii povesti. Din surse demne de încredere am aflat cã cercul suspectilor a fost întregit la patru. Astfel, pe lîngã cei doi politisti, mai sînt vizate alte douã persoane. Este vorba de fiul femeii care a sunat la 112 si bãiatul fostului sef de post din comunã, Ion Bãdãrãu. „Au apãrut doi noi suspecti, iar ancheta va stabili dacã si cît au fost implicati în aceastã poveste. Audierile martorilor au continuat, iar procurorul va fi cel care va da o solutie în dosar“, ne-a declarat politistul. Trebuie spus cã împotriva celor doi politisti, suspecti cã l-au ucis în bãtaie pe Constantin Avãdanii, de 49 de ani, din Poienari, a fost demaratã cercetarea prealabilã. Aceasta a fost suspendatã, asa cum prevede legea, pe perioada anchetei penale.
Reamintim cã agentul Petrache de la Pîncesti (n.n., post care îsi are sediul în Poienari) si colegul sãu, agentul Tîrsã, de la Postul de politie Oniceni (n.n., care a fost detasat o perioadã la Postul de Politie Poienari) sînt acuzati de rudele victimei, dar si de cãtre sãteni cã l-ar fi omorît în bãtaie pe Constantin Avãdanii. Acesta a murit la cîteva ore dupã ce a fost audiat de cei doi oameni ai legii. Concubina bãrbatului decedat a spus cã acesta i-a povestit, înainte de a muri, cum a fost bãtut de cãtre cei doi politisti. A doua zi, Avãdanii a decedat la Spitalul Roman. Necropsia a arãtat cã decesul bãrbatului a survenit ca urmare a unei agresiuni, victima avînd mai multe coaste fracturate. La audieri, politistii acuzati au spus cã sînt nevinovati si cã au folosit forta doar atunci cînd l-au încãtusat pe Avãdanii. Patru martori au declarat însã cã bãrbatul a fost bãtut chiar în curtea femeii care îl reclamase. Nu se stie însã ce s-a întîmplat în sediul Postului de Politie, cu toate cã au fost voci care au afirmat cã din interior s-au auzit tipete si gemete de durere o bunã parte din noapte. Toate aceste aspecte vor trebui sã fie elucidate de anchetatori.
Pînã atunci, cei doi politisti au intrat în concediu de odihnã. Mai mult decît atît, seful de post Ion Bãdãrãu a fost mutat la Postul Boghicea, iar agentul Gabriel Petrache la Postul de Politie Bahna.

Articol afisat de 2219 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective