Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 17 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Vasile Dumitrache, director general al Acvaserv

• noul consiliu de administratie a decis schimbarea conducerii Acvaserv • director va fi Vasile Dumitrache, iar Neculai Stan, director adjunct •

Membrii Consiliului de Administratie al Acvaserv Roman l-au votat în sedinta ce a avut loc în dimineata de marti, 16 septembrie, pe Vasile Dumitrache (foto) în functia director general, iar pe Neculai Stan, director adjunct. Cu zi înainte, Eduard Corduneanu, si-a depus demisia, dar va mai rãmîne director general pînã la expirarea unui termen legal în care se vor face si operatiunile de predare a gestiunii. Proaspãtul desemnat pentru scaunul de director general s-a angajat cã va face din Acvaserv un punct de lucru important al Apa Serv Neamt. „Demisia în nume propriu a domnului Corduneanu este cu un preaviz de 15 zile, dat de primarul municipiului si am primit împuternicire de la Adunarea Generalã a Actionarilor sã preiau gestiunea. Domnul doctor Nazaretian a venit cu o propunere foarte bunã, sã facem un punct puternic al lui Apa Serv Neamt aici la Roman, pentru cã zona este mare, cu multe comune care vor dori sã se racordeze la apã si canalizare“, a declarat Vasile Dumitrache. Noul director a sustinut cã aceastã schimbare de la sefia Acvaserv nu are nici o legãturã cu politica. „La aceastã sedintã de CA nu s-a discutat politicã, aici toti sîntem «ai nostri» si noi (PD-L - n.r.) am hotãrît cã vom fi un partid al romascanilor. Pe timpul campaniei n-am spus cã vrem sã ne punem sef la Acvaserv, dar orasul ne-a spus cã sînt probleme la aceastã societate si eu am zis cã pot sã le rezolv“, a mai spus Vasile Dumitrache.
Una dintre problemele discutate la sedintele de ieri a fost remunerarea conducerii. „Am avut în vedere, de la început, diminuarea remuneratiilor conducerii, cu 20%. Directorul general va avea 4.200 lei, plus 25% indemnizatie de conducere, iar directorul adjunct, functie pentru care a fost desemnat Neculai Stan, 3.950 lei si, la fel, un spor de 25% pentru conducere. De asemenea, s-a renuntat la primele anuale de pînã acum, care erau destul de mari, 12 salarii, deci dublau cîstigurile directorilor“, a declarat Neculai Iftimie, presedinte al AGA Acvaserv.
Reprezentantul din AGA al liberalilor, Valentin Dãnãilã, a precizat cã era una asteptatã si, crede el, beneficã pentru cetãteni. „Am încredere cã ceea ce a hotãrît astãzi actualul CA va fi în interesul romascanilor, pentru cã, în momentul cînd am analizat, ni s-a pãrut cã atît salarizarea, cît si conditiile în care au fost încheiate contractele nu respectau cetãteanul. Cînd am vãzut sporurile, primele, care însemnau dublarea venitului, parcã nu ne venea a crede, a declarat Valentin Dãnãilã. Acesta considerã cã demisia fostului director a însemnat o formulã elegantã de a iesi din scenã, iar Eduard Corduneanu a explicat, din mers, cã plecarea sa de la sefia Acvaserv s-a întîmplat din „motive pur personale“.

Articol afisat de 2214 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Valeriu MUSAT)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective