Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 19 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Voleibalistii pietreni, ultimul turneu amical

• vicecampionii au mers la Zalãu, pentru a înfrunta pe Remat, Universitatea Cluj Napoca si Unirea Dej • „Se va stabili sextetul de bazã pentru campionat cu aceastã ocazie“, a declarat Constantin Nitã, directorul VCM-LPS Piatra Neamt •

Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamt participã începînd de ieri si pînã sîmbãtã, 20 septembrie 2008, la ultimul turneu de pregãtire al verii. ÃŽntrecerea se va juca la Zalãu, în organizarea clubului gazdã Remat si va aduna la start patru formatii ce urmeazã a evolua în viitoarea editiei a Diviziei A1 de volei masculin din România. ÃŽn afarã de pietreni si zãlãuani, vor mai fi în concurs Universitatea Cluj Napoca si Unirea Dej. „Sînt echipe puternice ale campionatului nostru si este o ocazie bunã pentru antrenorii nostri sã stabileascã sextetul de bazã cu care se va aborda primul meci oficial al sezonului 2008-2009, pe care îl avem sãptãmîna viitoare“, este pãrerea lui Constantin Nitã, înaintea turneului de la Zalãu. Dintre toti jucãtorii pietreni, numai Mihai Dumitrache nu va fi la Zalãu, pentru cã are examen de licentã la Iasi. Nu ar fi primul turneu la care Dan Gavril si Nicu Burus nu îi au pe toti jucãtorii la dispozitie, acelasi lucru întîmplîndu-se si la Cernãuti si Dej. „Lipseste Dumitrache, dar vom vedea ce posibilitate de înlocuire avem“, a precizat directorul Nitã.
Oficialul grupãrii vicecampioane a României stie cã principalul atu al echipei antrenate de Dan Gavril si Nicu Burus si pentru viitorul sezon competitional este unitatea de grup. În grup s-au integrat si noile achizitii Bobeanu, Tofan si Tebies, iar Didorciuk munceste pentru a reveni la forma la care s-a consacrat în Divizia A1.
Primul meci oficial al sezonului 2008-2009 va fi, pentru echipa vicecampioanã, pe 27 septembrie, la Piatra Neamt, în Sala Ceahlãul. VCM-LPS a avut parte de o tragere la sorti favorabilã pentru etapa I, urmînd a juca în compania celor de la Stiinta Bacãu, în derby-ul Moldovei. „ÃŽncepe campionatul cu sperante cã vom repeta evolutiile din sezonul precedent, dar tot Constanta rãmîne favoritã la titlul national. Au revenit acolo Pereu si Licã si l-au cumpãrat si pe Macovei, de la Dinamo. Au echipã foarte puternicã si în sezonul urmãtor“, a concluzionat directorul VCM-LPS.

Articol afisat de 1313 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective