Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 20 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Inspectori noi în învãtãmîntul nemtean

Organigrama Inspectoratului Scolar Neamt a suferit douã modificãri în ultimele zile. Printre membrii vechii echipe si-au fãcut aparitia profesorii Cristinel Secarã si Mircea Corlãteanu. Dacã primul a venit pentru cã era loc liber, cel de-al doilea a intrat în inspectorat ca urmare a demisiei profesorului Petre Beju. Profesorul Secarã a preluat sarcinile specifice unei jumãtãti de normã de inspector scolar la fizicã. Acest lucru a fost posibil dupã ce profesorul Grigorutã Oniciuc a fost numit inspector scolar general adjunct cu delegatie si a renuntat la atributiile extinse, care constau în jumãtate de normã de fizicã si jumãtate de la „Personal“. Cristinel Secarã si-a pãstrat jumãtate de normã ca profesor de fizicã, acolo unde este titular - la Colegiul Transporturi Piatra Neamt. Cealaltã jumãtate de normã de la „Personal“ i s-a directionat profesoarei Florentina Ungureanu, care fãcea parte din echipa de inspectori scolari.
Sãptãmîna trecutã, profesorul Petre Beju si-a dat demisia din functia de inspector scolar pe discipline tehnice, preferînd sã se întoarcã la catedrã. Demisia sa a venit înainte de expirarea contractului pe care îl avea ca inspector scolar, întrucît detinea functia pe bazã de concurs. La demisie a trebuit sã rãspundã Ministerul Educatiei, iar atunci cînd s-a primit aprobarea i s-a adus la Inspectoratul Scolar si înlocuitorul - profesorul Mircea Corlãteanu, tot de la Colegiul Transporturi. Ca si colegul Cristinel Secarã, Mircea Corlãteanu detine tot jumãtate de normã, la disciplinele tehice. Predarea-primirea în cazul lui a avut loc joi, 18 septembrie. Ambii nou-veniti la ISJ sînt cu delegatie, ei fiind nevoiti sã dea concurs dacã vor sã rãmînã pe functie pe o perioadã de patru ani, cît dureazã un mandat. Inspectorul general adjunct Oniciuc a declarat cã ISJ mai are nevoie de un inspector scolar, astfel încît activitatea sã se desfãsoare eficient. Acesta ar urma sã preia cîte o jumãtate de normã de la disciplinele tehnice si „Personal“.

Articol afisat de 2424 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de ioanadarc la data 20.09.2008 07:44
Cine conduce ISJ?
Cu asemenea echipa.Lacatusu mai crede ca el conduce ISJ?E o iluzie asemanatoare convingerii ca are sanse sa fie primar in Piatra Neamt,pentru ca l-ar vota fostii sai elevi...
Pe de alta parte se dovedeste ca stradaniile lui Secara de a-si servi protectorul din ISJ,de la bac-ul din 2003 de la Liceul Hogas (prietenii stiu..)n-au ramas neobservate si nerasplatite.
Iar despre Deju s-ar putea spune ca,nefiind penelist sau cumatru de penelist,la plecarea din ISJ nu i s-a oferit ,ca premiu de consolare,un directorat de scoala.Cata nedreptate!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective