Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 20 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Predare de stafetã în fruntea orasului

• dr. Maria Gagea i-a luat locul Mihaelei Stoica în Consiliul Local Piatra Neamt, aceasta din urmã preferînd functia de administrator public • ieri, în sedinta de CL, Viorel Strungariu, referindu-se la demisia fostului viceprimar, a remarcat cã „Sînt cam multi care vor demisia doamnei“. A intervenit si primarul Gheorghe Stefan - „Vor sã te dea afarã“ -, iar amuzamentul general a crescut odatã cu reticenta lui Andrei Baciu în a-si exprima votul •

La nici trei luni de la învestiturã, alesii pietreni si-au schimbat deja formula. Ieri s-a predat stafeta în consiliul municipal, Mihaela Stoica renuntînd la functia de consilier, iar locul ei fiind luat de dr. Maria Gagea. Mihaela Stoica a cîstigat pe 10 septembrie concursul organizat de primãrie pentru ocuparea functiei de city-manager. Aceasta este însã incompatibilã cu functia de consilier local, asa încît a trebuit sã aleagã. A optat pentru administrarea municipiului, mai ales cã, dupã cum declarã, are de atras niste milioane de euro pe proiectele de dezvoltare a urbei. ÃŽn sedinta de ieri si-a anuntat demisia. Nu înainte de a conduce totusi lucrãrile în plen. Abia ultimul proiect de pe ordinea de zi a luat în discutie încetarea mandatului de consilier al Mihaelei Stoica prin demisie. S-a votat la vedere, cu mîna sus. Dupã ce Mihaela Stoica a terminat de citit titlul proiectului, colegii sãi consilieri s-au si grãbit sã ridice mîinile, a acceptare. Prilej cu care Viorel Strungariu a remarcat cã „Sînt cam multi care vor demisia doamnei“. A intervenit si primarul Gheorghe Stefan - „Vor sã te dea afarã“ -, iar amuzamentul general a crescut odatã cu reticenta lui Andrei Baciu în a-si exprima votul. ÃŽn legislatura trecutã, mandatul acestuia ar fi trebuit sã înceteze de drept pentru cã a fost exclus din PNL, dar colegii sãi de atunci au executat un balet clasic si l-au salvat de la înecul administrativ refuzînd sã ia act de încetarea mandatului. Ieri, a remarcat primarul Gheorghe Stefan, îl cam bãtea gîndul sã se revanseze pentru favorul trecut. Dar n-a fost cazul, avînd în vedere cã Mihaela Stoica a plecat de bunã voie, nu silitã de împrejurãri.
De îndatã ce i-a fost acceptatã demisia, Mihaela Stoica s-a retras, locul fiindu-i luat de Cornelia Tudorancea, care va conduce sedintele pentru urmãtoarele trei luni. Primul lucru pe care l-a fãcut a fost sã comunice colegilor cã, potrivit legii si nominalizãrii fãcute de PD-L, scaunul gol de consilier va fi ocupat de urmãtorul de pe lista democrat-liberalã din varã. ÃŽn spetã, de Maria Gagea, medic endocrinolog în Spitalul Judetean. Comisia de validare a verificat hîrtiile, a constatat cã e totul în regulã, drept pentru care nimic n-a împiedicat-o pe Maria Gagea sã rosteascã ferm „Jur“ si „Asa sã-mi ajute Dumnezeu!“.

Articol afisat de 2423 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Tzepelica la data 20.09.2008 06:05
Apropo de Viorel Strungariu : cand oare isi va renova hardughia aia mizerabila
din statia de autobuz din fata Centrului de Recoltatea Sangelui de pe Bdul Traian ?!
In viata mea nu am vazut atata nesimtire la un propietar de magazin, care sigur a obtinut acel spatiu ca sa ofere calatorilor un adapost decent si nu o paduchelnita de cea mai joasa speta !
Se pare insa ca membrilor Partidului Derahat-Prezidential li se tolereaza toate porcariile.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective