Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 22 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, victoria unei mai bune organizãri

• Petrolul Ploiesti - Ceahlãul Piatra Neamt 0-1 (0-0) • a marcat Radu Miron, în minutul 56 • autorul golului pietrean a sãrbãtorit astfel ziua sa de nastere, dar si a cãpitanului Forminte •

Ceahlãul adunã puncte dupã puncte, si dupã sincopele de la Tulcea, în campionat, de la Suceava, în Cupa României, poate considera cã a trecut cu brio peste emotiile debutului de sezon. Emotiile s-au datorat reconstructiei echipei cu un numãr mare de jucãtori tineri si foarte tineri care se aflã în lotul pregãtit de Florin Marin si colaboratorii sãi. Dupã cinci etape de acomodare cu rigorile Ligii a II-a, a venit si unul dintre derby-urile importante pentru Ceahlãul, în deplasare la Petrolul Ploiesti, în etapa VI-a. Meci greu, dar buna organizare si încrederea crescîndã în fortele proprii au adus o victorie cu 1-0, golul oaspetilor fiind marcat de juniorul Radu Miron, în minutul 56. Ca echipã gazdã, Petrolul a început meciul numai cu gîndul la victorie, dupã umilinta din runda precedentã, 0-4 la Dunãrea Galati. Numai cã gãzarii au dat peste un adversar cu un bloc defensiv extrem de atent si combativ, asa cã atuurile gazdelor au pãlit repede în fata jocului perfect oferit de Ceahlãul în jumãtatea proprie. Blocîndu-l pe Marinescu, decarul si regizorul Petrolului, nemtenii au scos din joc una dintre piesele importante ale ploiestenilor. Pietrenii au dominat mijlocul terenului, cu Achim si Cebotaru tot mai buni si Bãdescu si Miron, exacti pe margini. Defensiva si-a fãcut datoria, ca de altfel în mai toate meciurile de pînã acum, asa cã a rãmas de rezolvat problema marcãrii golurilor.
Prima ocazie a venit la poarta gazdelor, Moraru avînd emotii la lovitura liberã a lui Vitelaru, executatã în fortã si peste transversalã de la aproximativ 18 metri. Pînã la pauzã, tot în dreptul Ceahlãului s-a mai trecut o sansã de a marca, Forminte trimitînd cu capul pe lîngã tintã în urma unui corner executat bine de Bãdescu. ÃŽn repriza secundã, Petrolul l-a pus la treabã printr-un sut anemic pe Savu, pentru prima datã în acest joc, iar în minutul 56, Ceahlãul a redus la tãcere spectatorii gazdelor. Bãdescu a avut o actiune personalã pe partea dreptã si a centrat în careu. Miron a preluat si apoi a sutat la vinclu, iar Moraru a fost nevoit sã scoatã balonul din propria plasã. „Sînt foarte bucuros cã am reusit sã aduc victoria Ceahlãului. M-am simtit usurat dupã ce am marcat, mai ales cã acum trei zile a fost ziua mea de nastere si ieri a fost aniversarea cãpitanului Forminte. Vom avea mai multe motive sã sãrbãtorim“, a declarat Radu Miron. Autorul golului a reusit apoi faza din minutul 76, cînd a centrat de pe stînga pentru Gafita, aflat în centrul careului ploiestean, însã sutul acestuia din urmã a fost respins de Moraru. ÃŽntre timp, printre petrolisti a intrat Pãlimaru, jucãtor adus de la Poli Iasi, si Tincu, dar atacul gazdelor nu a devenit mai periculos.
Ceahãul pregãteste de pe prima pozitie a clasamentului partida cu Forex Brasov, care va fi la finalul acestei sãptãmîni, la Piatra Neamt, dar si pentru etapa de sãptãmîna viitoare, cînd galben-negrii vor merge în deplasare la FC Botosani.
PETROLUL:
Moraru - Minciunã, Dumitru, Ghitã, Stoica, Budescu (‘60 - Pãlimaru), Stana (‘76 - Tincu), Dinu (‘82 - Stanca), Marinescu, Costache, Mutiu. Antrenor: Eusebiu Tudor.
CEAHLÃUL: Savu - Floricel, Forminte, Vitelaru - Bãdescu, Achim, Cebotaru, Miron - Gafita (‘93 - Macovei), Afusi (‘90 - Tudosã).

Articol afisat de 1454 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective