Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 23 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul II si Cetatea, tot fãrã puncte si dupã etapa a VI-a

• elevii lui Ovidiu Marc au fost învinsi de Rarãul Cîmpulung Moldovenesc, scor 4-1 • Cetatea a fost învinsã cu 2-0 de FC Bîrlad •

Ceahlãul II Piatra Neamt si Cetatea Tîrgu Neamt nu reusesc sã-si revinã si sã cîstige puncte în acest tur de campionat, etapa a VI-a consemnînd esecuri pentru formatiile nemtene.
Ceahlãul II Piatra Neamt a jucat la Rarãul Cîmpulung Moldovenesc, formatie retrogradatã în varã, dar înscrisã în „C“ pentru cã s-a retras Juventus Fãlticeni. Mai întîi, în primul mitan a dechis scorul Lazãr (‘15), iar pînã la pauzã nu s-a modificat nimic. Oaspetii au ratat însã ocazii bune prin Isache, mijlocasul irosind douã sanse de a marca pentru echipa lui Ovidiu Marc. Dupã revenirea de la vestiare, Ceahlãul II a fost mai insistentã si a egalat în minutul 47 prin Pîntea, iar în minutul 50 a beneficiat de o loviturã de la 11 metri. Cãpitanul galben-negrilor, Alin Sandu, si-a luat pe umeri responsabilitatea de a executa, dar a ratat. Acelasi Sandu a mai avut o ocazie imensã, în minutul 54, singur cu portarul, dar rezultatul de pe tabelã nu s-a modificat. „Dupã ce am ratat cele douã ocazii de a avea 2-1, am primit imediat gol si elanul bãietilor s-a terminat. Au cãzut psihic“, a povestit Valentin Avãdanei, antrenor secund al Ceahlãului II. 2-1 s-a fãcut în minutul 70, autor Lazãr, jucãtor care în minutul 75 si-a completat tripla. Gherine a închis jocul în minutul 80, marcînd pentru 4-1, si Ceahlãul II se poate multumit doar cu evolutia bunã din primele 60 de minute. „Ratãrile ne-au costat la Cîmpulung Moldovenesc. Pãcat de joc si de atitudinea bunã arãtatã, dar avem convingerea cã vor veni si rezultatele“, a spus tehnicianul.
Cetatea Tîrgu Neamt a obtinut un egal pe propriul teren cu Pambac Bacãu, 2-2, în etapa a V-a, si se credea cã va repeta figura si în runda a VI-a, la FC Bîrlad. Acolo unde Ceahlãul II a reusit singura sa victorie în actuala editie de campionat, Cetatea a pierdut cu 0-2, Vulpe (‘20) si Balaur (‘35) reusind sã înscrie golurile. Restul partidelor etapei s-au încheiat astfel: CSM Focsani - Otelul II Galati 1-1, Rapid Suceava - Aerostar Bacãu 0-2, CSM Rîmnicu Sãrat - FCM II Bacãu 2-0, Willy Bacãu - Luceafãrul Botosani 3-1, Petrolul Berca - Laminorul 0-0, Poli II Iasi - CS Panciu 0-1, Pambac Bacãu - CFR Pascani 4-0.

Articol afisat de 1410 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective