Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 26 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Scandal între transportatorii de persoane

• patronul societãtii Edy Trans afirmã cã a fost atacat de un sofer al firmei Conpastru, care i-a pulverizat în fatã spray lacrimogen • incidentul ar fi avut loc în Bicaz • soferul acuzat se apãrã spunînd cã a folosit spray-ul pentru cã a fost agresat •

Vasile Iacob, patronul societãtii Edy Trans Piatra Neamt, ce are ca obiect de activitate transportul de cãlãtori, acuzã un sofer de la societatea Conpastru, firmã concurentã, de agresiune. Iacob spune cã a fost atacat de conducãtorul auto de la concurentã cu un spray lacrimogen. Incidentul a avut loc miercuri, 24 septembrie, într-o statie de autobuz din Bicaz. „Am cursã regulatã Piatra Neamt - Durãu în fiecare zi, de la ora 14,30, cu plecare din Autogara Troleibuzul, de lîngã telegondolã. Am plecat la ora stabilitã si am oprit în statia din fata autogãrii. Acolo se afla si autobuzul, înmatriculat NT 56 XXX, al societãtii Conpastru. Cînd am oprit, 5-6 cãlãtori au venit si au urcat în autobuzul meu. ÃŽn acel moment, soferul de pe autobuzul din fata mea a coborît si a venit la mine reprosîndu-mi cã-i iau clientii. M-a înjurat si m-a amenintat. Eu i-am explicat cã am respectat ora de plecare, iar cãlãtorii au urcat de bunã voie. Pe drum, l-am depãsit, moment în care mi-a arãtat semne obscene. Cînd am ajuns în Bicaz, în statie, soferul de la Conpastru m-a ajuns din urmã si a venit la mine. M-a amenintat, înjurat si a scos un spray lacrimogen pe care l-a pulverizat în autobuz. Cãlãtorii, vreo 30 la numãr, au coborît speriati. Am mers la Politia Bicaz si am depus sesizare, pentru cã asa ceva nu se poate“, a declarat Vasile Iacob.
Contactat telefonic, soferul acuzat s-a apãrat spunînd cã a folosit sprayul pentru a se apãra. „A ajuns în statia de la Bicaz la ora 14,26, desi trebuia sã plece la 14,30. I-am reprosat acest lucru, spunîndu-i cã nu are voie sã opreascã în acea statie, si nici în altele de pe traseul Bicaz. Ne ia clientii, desi nu are voie sã opreascã în aceste statii. I-am explicat si i-am spus cã nu procedeazã bine. Pînã la Bicaz, pe traseu, a oprit aproape în fiecare statie, desi nu avea voie. Cînd am ajuns la Bicaz am mers la el sã-i explic cã nu este normal ce face. Atunci el a devenit agresiv si m-a lovit cu usa. Cînd a vrut sã mã loveascã si cu piciorul, am scos spray-ul pentru a mã apãra“, a declarat soferul firmei Conpastru. Incidentul a fost reclamat la Politia Bicaz. Comisarul Tomicã Pintilie a declarat cã soferul care a folosit spray-ul a fost amendat contraventional.
Pe de altã parte, unul dintre patronii firmei Conpastru, Sergiu Rîpanu, a declarat cã soferul firmei Edy Trans nu mai are voie sã facã curse pe ruta Piatra Neamt - Durãu, deoarece licenta pentru acest traseu este valabilã în perioada 1 iunie-16 septembrie. „Autobuzul de la Edy Trans avea prima oprire în Bicaz, neavînd voie sã opreascã pe traseu. De altfel, din cîte stiu licenta pentru acest traseu este valabilã numai între 1 iunie si 15 septembrie“, a declarat Rîpanu.

Articol afisat de 2491 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective