Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 27 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Judetul, frate cu tot sportul de echipã nemtean

• în sedinta de CJ de sãptãmîna viitoare, consilierii judeteni vor avea de aprobat asocierea judetului cu Volei Club Municipal, Volei Club Unic si Handbal Club Municipal Roman •

Dupã asocierea Consiliului Judetean Neamt cu FC Ceahlãu, la initiativa presedintelui CJ, institutia pe care o conduce se va asocia cu alte trei echipe nemtene - Volei Club Municipal Piatra Neamt, Volei Club Unic Piatra Neamt si Handbal Club Municipal Roman. ÃŽn vreme ce deja asociatul - FC Ceahlãul - este în Liga a II-a la fotbal, cele trei care se vrea a deveni parteneri cu Consiliul Judetean sînt în prima divizie. Conducerile celor trei cluburi au solicitat intrarea sub aripa Consiliului Judetean în aceeasi zi, pe 23 septembrie si au solicitat aceeasi sumã „în vederea realizãrii în comun a unor activitãti de interes judetean“ - 10.000 de lei pe lunã. ÃŽn vreme ce presedintele HCM Roman, Petru Sandu, si directorul executiv al Volei Club Municipal LPS Piatra Neamt, Constantin Nitã, au cerut încheierea Acordului de parteneriat pentru perioada 1 octombrie 2008 - 31 decembrie 2009, cu posibilitate de prelungire si cu participarea unei sume de 10.000 de lei lunar din partea Consiliului Judetean Neamt, presedintele Volei Club Unic, Vasile Ouatu, vrea colaborare pe patru ani. Suma cerutã pentru „descoperirea de noi talente în domeniul voleiului feminin din judet prin personalul de specialitate al clubului, cresterea performantelor echipei si mediatizarea Consiliului Judetean Neamt prin toate mijloacele - presã scrisã, radio, televiziune localã, regionalã si nationalã“ este tot de 10.000 de lei pe lunã, adicã 100 milioane de lei vechi.
Conducerea HCM Roman se obligã, în cazul în care se va asocia si va primi bãnutii din visteria judetului, sã utilizeze sumele încasate numai pentru activitatea specificã desfãsurãrii activitãtii echipei (cazare, transport, masã, medicamente, echipament, indemnizatii), sã prezinte trimestrial un raport financiar asupra modului de cheltuire a sumelor încasate si sã promoveze imaginea CJ prin amplasarea de bannere în Sala Polivalentã, sala de conferinte si sã nominalizeze institutia în programele de meci, la posturile de televiziune si presa scrisã ca partener oficial al HCM Roman. Directorul Constantin Nitã promite cã dacã echipa pe care o conduce va primi cîte 10.000 de lei lunar, se obligã sã facã selectie de copii si juniori pe raza judetului Neamt în vederea pregãtirii pentru marea performantã la volei, sã contribuie cu partea logisticã la realizarea asocierii, sã punã la dispozitie antrenori calificati pentru marea performantã, sã promoveze sigla CJ în mass-media, atît cea internã cît si internationalã si sã asigure conditii tehnice administrative si organizatorice pentru buna desfãsurare a acestei actiuni.
Cele trei asocieri vor fi perfectate marti, 30 septembrie, cînd va avea loc o sedintã de CJ. Proiectele de hotãrîre care vor fi supuse dezbaterii sînt initiate de cãtre presedintele Consiliului Judetean, Vasile Pruteanu.

Articol afisat de 1679 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de liberaluldepiatra la data 27.09.2008 04:33
CJ continua alimentarea cu bani publici a afacerilor private
Este o tampenie. Ca sa nu-i spun de-a dreptul scurgere ilegala de bani publici in afaceri private. Pentru ce ar avea nevoie CJ de promovare? Dupa care lege? Cine intra in competitie cu CJ si ar trebui surclasat? Cine este destinatarul promovarii? Cateva zeci, sute sau mii de spectatori locali? Domnul Pruteanu vorbea si vorbeste mereu despre turism, ca sansa a judetului. Or turistii, din Neamt sau de oriunde, strabat judetul pe drumurile pline de gropi. In vreme ce ALESII NOSTRI baga banii publici in afaceri private. Zilele trecute, Basescu dadea o definitie a oligarhului? S-o fi uitat si in curtea proprie? Unde Stefan, Pruteanu si Gasca fac ce vor cu banii publici?
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective