Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2008
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 14 Octombrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Romanul a cîstigat derby-ul judetean al liceelor cu program sportiv

• LPS Roman a învins pe propriul teren cu 3-1 pe LPS Piatra Neamt dupã un meci care a apartinut gazdelor •

Antrenorul juniorilor B, Constantin Lupusoru, nu si-a propus, în acest an un obiectiv îndrãznet si cu toate acestea elevii sãi au trecut cu brio de jumãtatea turului. În cele sapte etape scurse nu au cunoscut gustul înfrîngerii. Duminicã, 12 octombrie, LPS Roman a întîlnit în derby-ul judetean al liceelor cu profil sportiv pe LPS Piatra Piatra Neamt, de care a dispus cu 3-1, gratie golurilor reusite de Tocu si Ciobanu. A fost o victorie facilã chiar dacã Piatra Neamt a deschis repede scorul, în minutul 12. Golul s-a datorat unei grave greseli defensive a romascanilor si doar într-o micã mãsurã inspiratiei pietrenilor. Forta de grup a celor de la LPS Roman a iesit în evidentã, iar elevii lui Constantin Lupusoru au strîns rîndurile si pînã la pauzã au rezolvat problema învingãtoarei. Tocu si-a rãscumpãrat greseala de la gol si a egalat în minutul 20, pentru ca Ciobanu, un jucãtor care a evoluat mai putin în acest sezon sã-si facã datoria printr-o dublã, în minutele 30 si 35. În repriza a doua, la adãpostul unui avantaj de douã goluri si avînd în fatã un adversar modest în comparatie cu alte componente din serie, micii fotbalisti romascani au jucat la spectacol, întrecîndu-se în ratãri.
„Meciul s-a desfãsurat într-un singur sens si doar neatentia noastrã a fãcut ca LPS Piatra Neamt sã preia conducerea. Golul primit nu i-a afectat pe juniori, rezultatele de pînã acum dîndu-le încredere în fortele proprii. Au continuat sã atace cu aceeasi hotãrîre, iar reusitele noastre au venit pe fondul unei superioritãti evidente, valoarea spunîndu-si cuvîntul. ÃŽn pofida punctelor obtinute, randamentul echipei în ultimele douã meciuri a lãsat de dorit deoarece am ratat exasperant de mult, lucru care, dacã se va repeta, ar putea sã ne coste în meciurile care ne asteaptã. Este bine cã ne creãm oportunitãti dar trebuie sã le si fructificãm. Dacã ar fi sã remarc pe cineva, atunci acesta ar fi Susanu, un vîrf de atac cu o tehnicã individualã deosebitã care s-a jucat si el cu ocaziile dar a dat dovadã de altruism, pasînd decisiv la douã din goluri“, a declarat Constantin Lupusoru. Un amãnunt interesant legat de echipa de juniori B a LPS Roman este acela cã pînã nu demult atacul acesteia a fost compus din Bogdan Susanu si Cosmin Tapu, fiii a doi dintre jucãtorii emblematici pentru istoria recentã a Laminorului, Iosif Susanu si Gabriel Tapu. Cuplul ofensiv este destrãmat momentan din cauza accidentãrii lui Cosmin Tapu, care este si golgeterul echipei.

Articol afisat de 1403 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Bogdan PANZARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective