Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 6 Noiembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Elena Pãduraru, finalistã la „Vreau sã fiu vedetã“

Elena Pãduraru, finalistã la „Vreau sã fiu vedetã“

• fetita din Tîrgu Neamt, care a participat la emisiunea-concurs de pe Antena 1 a fost trimisã în finala din decembrie gratie sutelor de SMS-uri trimise din toatã tara • Elena s-a situat la sute de voturi fatã de ceilalti concurenti •

Elena Pãduraru, fetita din Tîrgu Neamt care a apãrut pe 15 octombrie în emisiunea-concurs „Vreau sã fiu vedetã“ de pe postul Antena 1, s-a calificat în marea finalã din decembrie. Aceasta datoritã publicului, care a trimis o multime de SMS-uri, reprezentînd tot atîtea voturi pentru micuta artistã. Practic, la editia de pe 15 luna trecutã, a repurtat o victorie zdrobitoare, situîndu-se în preferintele publicului la distantã de peste 700 de voturi de urmãtorul clasat.
Tîrgnemteanca a obtinut 842 de voturi, iar la polul celalalt s-a situat candidatul trimis de juriu în finalã, care a reusit sã adune doar 66 de voturi de la telespectatori. La fiecare din cele 11 editii ale emisiunii „Vreau sã fiu vedetã“ sînt alesi doi finalisti, unul desemnat de juriu, altul de cãtre public. Cei 22 de concurenti vor intra în finala de pe 17 decembrie, în urma cãreia vor fi stabiliti cîstigãtorii celor patru premii puse în joc, între care unul de popularitate, toate constînd în sume de ordinul miilor de euro. ÃŽn premiul de popularitate îsi pune sperantele copila din Tîrgu Neamt, care a dovedit deja cã are prizã la public. Niculina Pãduraru, mama Elenei, a tinut sã transmitã multumiri din suflet tuturor celor care au sustinut-o prin SMS-uri pe fiica sa, si îi roagã sã-i fie alãturi acesteia si la finala din decembrie, în numãr si mai mare chiar, fiindcã atunci vor fi necesare mult mai multe voturi de la telespectatori. Concurenta este acerbã. Printre candidati se numãrã copii cu pãrinti muzicieni, care au ani de pregãtire în spate. Elena a avut-o pînã acum ca îndrumãtor doar pe mama sa, functionar la Primãria Tîrgu Neamt, care i-a transmis talentul muzical, dezinvoltura si o totalã lipsã de emotie pe scenã. Cîntã deja la spectacole cu Ansamblul „Floricicã de la Munte“, de la Piatra Neamt, dar si cu Ansamblul Folcloric „Ozana“ al Casei Culturii „Ion Creangã“ din Tîrgu Neamt.

„Vom continua sã ne pregãtim“

„Vom continua sã ne pregãtim, avem în continuare promis sprijinul cunoscutei cîntãrete Viorica Macovei, care ne-a ajutat si pentru concurs cu o melodie de a sa, inclusiv negativul original. Elena va face pregãtire muzicalã cu Viorica, vom merge la ea la Gura Humorului. Ne va ajuta si în ce priveste promovarea fetitei, ne-a spus cã o va invita sã participe alãturi de ea la emisiuni de la radio si de la Antena 1. Ne-a încurajat foarte mult, crede în sansele Elenei, si o va ajuta sã aleagã din repertoriul ei melodiile care i se potrivesc cel mai bine“, a spus Niculina Pãduraru. Elena este fericitã cã a reusit sã se califice. Dar scoala este acum pe primul loc, mai ales cã mama sa nu conteneste sã-i spunã cã nu poate fi vedetã dacã nu stie carte. Copila învatã bine, iar acum este multumitã cã aparitia sa la televizor a îmbunãtãtit si relatia pe care o avea cu colegii de scoalã. Un accident nefericit, petrecut în urmã cu doi ani, a adus-o la un pas de moarte. Dupã o cãzãturã de la înãltime, în august 2006, s-a lovit puternic la cap, a fost nevoie sã treacã printr-o operatie pe creier, pentru extirparea unui hematom. Desi i se dãdeau sanse minime de supravietuire si era consideratã moartã pentru cã nu rãspunsese la manevrele de resuscitare, în urma operatiei si-a revenit surprinzãtor de repede, fapt care i-a uimit pe medicii ce nu credeau cã o sã mai poatã merge sau vorbi vreodatã. Dupã zece zile de la tragedie a fost acasã si a mers la scoalã la fel ca toti copiii, pe 15 septembrie. Desi a supravietuit printr-un miracol dumnezeiesc unui accident care pe majoritatea îi bagã în pãmînt, nu a fost tratatã cu blîndete de toti colegii de clasã. Unii i-au adresat de atunci fel de fel de cuvinte neplãcute, iar întepãturile acestora au durut-o mai mult decît accidentul în sine, lucru pe care l-a si povestit de altfel cînd a fost prezentã în emisiunea televizatã. Acum, dupã ce a apãrut la concursul de pe Antena 1, este privitã cu alti ochi de ceilalti copii. Este deja o vedetã la Liceul Economic „Vasile Conta“ din Tîrgu Neamt. Le-a dovedit tuturor cã este o învingãtoare, asa cum a fost si în lupta cu moartea.

Articol afisat de 2254 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Ramona AANEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective