Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 11 Noiembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Mister, mare mister cu schimbarea unui director

• Cosmin Grãdinaru, fost director la Aqua Calor, este consilier juridic la Locato • pedelistul Andrei Baciu a fost numit administrator special • nimeni nu poate spune, oficial, de ce • nici de la primãrie si nici de la firmã •

Societatea Aqua Calor a mai fãcut un pas spre faliment. De la 1 noiembrie a rãmas fãrã conducere executivã. Cosmin Grãdinaru a pãrãsit functia de director. Nu se stie dacã voluntar sau silit de împrejurãri, pentru cã nu a rãspuns ieri la telefon cu nici un chip. Si nici la noul sãu loc de muncã nu a fost de gãsit pentru cã încã nu i-a fost amenajat un birou. Cosmin Grãdinaru a fost încadrat începînd cu aceastã lunã pe un post de consilier juridic la societatea Locato, tot a primãriei, cea care a preluat de la Aqua Calor principalul obiect de activitate - furnizarea energiei termice în sistem centralizat. Directorul Locato, Nicolae Mazilu, a precizat ieri cã nu stie de ce a plecat Grãdinaru de la Aqua Calor, ci stie numai de ce l-a luat lîngã el: „Pentru cã e nevoie de consilier juridic“. Locul din fruntea societãtii Aqua Calor i-a revenit lui Andrei Baciu, consilier local PD-L, care a devenit administrator special, începînd cu 22 octombrie, cu atributii prevãzute în legea falimentului. Atît a recunoscut si el. N-a precizat însã de ce si prin a cui decizie. ÃŽn nici un caz nu a fost a Adunãrii Generale a Actionarilor, formatã din consilierii locali Traian Cociorbã, Luminita Vîrlan si Aurelia Simionicã. ÃŽntrebatã ieri despre schimbarea directorului, Luminita Vîrlan a declarat cã nu s-a luat nici o decizie AGA în acest sens si cã, din ce stie ea, Cosmin Grãdinaru e încã director. Chiar dacã nu mai e. Misterul înlocuirii se adînceste cu atît mai mult cu cît nici în conducerea primãriei pietrene nu se stie nimic. Nicoleta Husaru, purtãtorul de cuvînt al institutiei a precizat cã o astfel de mãsurã nu a fost comunicatã conducerii primãriei. De asemenea, Mihaela Stoica, în calitate de city-manager, ar mai fi putut oferi lãmuriri si informatii, numai cã în aceastã perioadã si-a luat concediu de la primãrie, din motive electorale. O variantã posibilã ar fi schimbarea directorului ca urmare a procedurii de lichidare în care a intrat Aqua Calor de la sfîrsitul lunii septembrie. Numai cã si aceasta picã, întrucît administratorul Management Reorganizare Lichidare Iasi, desemnat de tribunal sã reorganizeze firma pietreanã, a precizat cã nu stie nimic din ce se petrece acum la Aqua Calor pentru cã încã nu i-a fost predatã situatia societãtii. Poate fi o decizie luatã strict la nivelul municipiului. Urmeazã sã se lãmureascã situatia în zilele ce vin.

Articol afisat de 1849 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de SIMION MARIU la data 11.11.2008 07:07
Felicitari pentru articol !
Bine punctat.SC Salubritas mai este in stare de faliment? ca din cate stiu sunt 2 directori foarte bine platiti au si masini de serviciu noi. Ce activitati mai desfasoara? parca gunoiul nu-l mai ridica si caini sunt peste tot. Traiesc cu banii primiti de la Consiliul local? ca si SC PERLA INVEST?
Ad�ugat de marian_joy la data 11.11.2008 18:50
Intradevar articolul este foarte bun
Insa sa fim seriosi, nu e nici un mister nici un dubiu. Este o miscare cu discernamant. Si-au umplut buzunarele si au aruncat rezidurile la gunoi. Sincer nu ma mai mira!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective