Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 15 Noiembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, meci dificil pe teren propriu

Ceahlãul Piatra Neamt se aflã în fata celui mai greu meci de pe propriul teren în turul actualei editii de campionat, în compania celor de la CS Buftea. Numai partida cu Progresul Bucuresti s-a mai ridicat la aproape acelasi grad de dificultate, dar de aceastã datã Buftea parcã vine cu un plus de entuziasm fatã de fostul FC National. Cu o formatie care joacã bine în deplasare si care marcheazã atunci cînd are ocazia, CS Buftea este consideratã o echipã periculoasã de cãtre Florin Marin, managerul Ceahlãului. „ÃŽntîlnim o formatie în crestere de formã. Au jucãtori experimentati, iar Mansour si Axente sînt cele mai mari pericole pentru poarta noastrã“, a caracterizat Florin Marin pe CS Buftea. Tehnicianul a afirmat cã le va cere elevilor sãi multã prudentã în partida de astãzi, dar si sã încerce sã aibã o posesie prelungitã pentru a putea pune în pericol careul advers. „Vreau o organizare foarte bunã a jocului si o concentrare maximã pentru cã orice gresealã ne poate costa“, a atras atentia antrenorul. Printre jucãtorii de la Buftea se numãrã si Ionut Matei, fost jucãtor al Ceahlãului în sezonul precedent.
Conducerea tehnicã a galben-negrilor întîmpinã probleme în ceea ce priveste alcãtuirea compartimentului ofensiv. Este certã prezenta lui Cristi Gafita între titulari, însã nu se stie pe cine se vor baza antrenorii pietreni ca al doilea vîrf de atac. Aceasta deoarace Doicaru este accidentat, Afusi este plecat sã-si rezolve problemele legate de permisul de muncã în România, iar Vinicius este în Ucraina pentru vizã de sedere. În aceste conditii, din patru atacanti, numai Gafita este apt de joc. O solutie ar putea fi Sofroni, pentru cã este greu de crezut cã într-un meci de o asemenea importantã va evolua Sandu, atacant care a jucat bine la Ceahlãul II, în Liga a III-a, dar care nu a bifat încã nici un minut la echipa mare.
Arbitrul partidei Ceahlãul - CS Buftea va fi Cãtãlin Florescu (Techirghiol), ajutat la cele douã tuse de Adrian Midisan si Bela Szoke (ambii din Constanta). Rezervã va fi Vlad Ciobanu, din Suceava, iar observatorul partidei va fi bistriteanul Victor Ciocan.

Articol afisat de 974 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective