Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 21 Noiembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul îl agreazã pe Serea

Ceahlãul joacã mîine la CSM Ploiesti, iar FRF a decis ca jocul sã fie arbitrat de Ionicã Serea, un „fluieras” cu multe partide oficiate la nivelul primei divizii. Este o hotãrîre pe placul nemtenilor, atît jucãtorii, cît si antrenorii apreciind ca fiind foarte bunã aceastã delegare. „Este un arbitru foarte bun pentru meciul cu CSM Ploiesti, deoarece a jucat fotbal la nivel înalt si mi-a plãcut mereu cum a arbitrat”, a declarat Florin Marin despre delegarea focsãneanului la acest duel. FRF a trimis doi observatori pentru partida de la Ploiesti, Dan Ionescu (Bucuresti) si Aron Huzu (Sibiu). „Sînt sigur cã Serea se va achita de sarcini foarte bine, deoarece este un arbitru cu experientã la nivelul Diviziei A”, a spus si cãpitanul Alex Forminte.
Florin Marin apreciazã cã CSM Ploiesti are atuuri importante în lupta pe care o va duce cu Ceahlãul în jocul direct. ÃŽn principal, Valeriu Rãchitã are în lot fotbalisti cu multã experientã, precum Rohat, Cristi Vlad si Ciobanu, dar omogenitatea este cea mai importantã armã. De asemenea, Ceahlãul se asteaptã la o primire „cãlduroasã” din partea tuturor celor ce vor merge la stadion mîine. „Sigur tribunele vor fi pline la meciul de la Ploiesti si sigur se va pune o mare presiune pe echipa noastrã. Sper ca tînãra noastrã echipã sã nu fie depãsitã de miza jocului si sã nu cadã pradã presiunii ce va fi exercitatã din tribune”, a mai spus Florin Marin. ÃŽn ceea ce priveste starea psihicã a jucãtorilor din lotul galben-negru, dupã semiesecul cu FC Buftea, se considerã cã toti jucãtorii au trecut peste supãrare. „Au fost afectati de acel egal, dar ne-am preocupat ca starea lor de spirit sã fie cea mai bunã înaintea jocului cu CSM Ploiesti, iar ei vor sã arate cã a fost doar o sincopã. Pînã la urmã tuturor li se întîmplã si astfel de accidente, dar mã bucur cã sînt foarte constienti de importanta partidei”, a precizat managerul general al clubului pietrean.
Florin Marin a afirmat cã pentru duelul cu CSM Ploiesti, Ceahlãul a beneficiat de întelegerea conducerii Federatiei Moldovene de Fotbal pentru cã l-a scutit pe Eugen Cebotaru de prezenta mijlocasului pentru douã meciuri amicale. Unul dintre ele a avut loc miercuri searã în Lituania, si terminat 1-1, golul oaspetilor fiind înscris de Igor Bugaiov, fostul vîrf al Ceahlãului.

Articol afisat de 1499 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective