Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 24 Noiembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Scãri cu... „noroc“ spre stadion si Politie

• „Aratã groaznic, sînt pline de gunoaie si excremente“, atrage atentia un pietrean primãriei • „Scãrile au fost curãtate acum trei sãptãmîni si sînt prinse pentru refacere anul viitor“, rãspund oficialii municipali •

Scãrile care scurteazã drumul pietrenilor spre stadion sînt unse din plin cu noroc. Cel putin asa se plîng cei care au mai avut drum prin zonã. Andrei Asãndulesei este unul din pietrenii care au semnalat primãriei faptul cã pe trepte e plin de diverse urme animale.
„Scãri cu excremente lîngã faimosul stadion si lîngã clãdirea Politiei Neamt“, reclamã omul. „Scãrile acelea aratã groaznic. Sînt pline de gunoaie si excremente. Ar trebui tãiati si toti boschetii de acolo, ca sã fie fãcut un loc frumos, cu spatiu verde. Scãrile acelea sînt foarte des folosite si ar trebui sã arate mai bine. Dacã tot s-a fãcut orasul cu pavele, garduri si spatii verzi, de ce nu s-au luat mãsuri si acolo? Sã se fi pus mãcar o balustradã. Sînt oameni în vîrstã care circulã pe acolo. Acele scãri ar trebui reabilitate. Total, cã în parte s-au fãcut“, mai adaugã pietreanul. Reprezentantii primãriei au notat admonestarea si spun cã e fondatã doar în parte. „Scãrile respective si împrejurimile lor au fost curãtate în urmã cu trei sãptãmîni. Au fost doar lucrãri partiale, de curãtenie. Cunoastem starea lor de degradare, motiv pentru care au si fost prinse în proiectul de buget pe anul viitor, pentru lucrãri de refacere. Acelasi proiect cuprinde si montarea unei balustrade. Cît despre igienizarea scãrilor si a zonei, vom mai interveni o datã în aceste zile. Vom curãta gunoaiele din zonã si multumim pe aceastã cale cetãtenilor care ne-au semnalat aceastã problemã“, a declarat Nicoleta Husaru, purtãtorul de cuvînt al primãriei pietrene.
O altã problemã în zonã, dar mai greu de rezolvat în cîteva zile, sînt cîinii care populeazã treptele si împrejurimile. Acestia nu doar lasã urme vizibile pe scãri, ci se comportã ca niste maidanezi veritabili cu oricine îndrãzneste sã le calce teritoriul. Rezolvarea acestui necaz stã însã în proiectul pe care municipalitatea îl are pregãtit pentru întreg orasul, respectiv extinderea padocurilor si mãrirea numãrului de locuri de cazare pentru patrupedele fãrã stãpîn din Piatra Neamt.

Articol afisat de 1890 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective