Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 5 Decembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Marele cîstig al Ceahlãului este echipa“

• aceasta este opinia managerului general Florin Marin, care a mai declarat cã „Ceahlãul a cîstigat o echipã fãrã remarci individuale“, referindu-se la cele întîmplate la club în acest sezon • tehnicianul a mai opinat cã tuturor jucãtorilor le poartã respect pentru sacrificiile fãcute din varã si pînã în prezent • Sofronie îsi va amîna vacanta pentru cã a fost convocat la lotul national, care are programat un turneu în Israel •

Florin Marin nu vorbeste despre elevii sãi deloc de rãu în public. ÃŽi felicitã mereu pentru cele realizate din varã si pînã acum, pentru progresul real înregistrat si pentru felul în care s-a sacrificat pentru culorile clubului. Totul cu rezultate pe teren, acolo unde numai asta conteazã, iar conducerea Ceahlãul nu se poate plînge cã echipa nu a multumit. „Echipa a avut constantã în rezultate si consistentã în joc. Trebuie sã-i felicit pe jucãtori. Tot respectul meu pentru felul în care s-au comportat si pentru cã s-au pregãtit exemplar“, a declarat Florin Marin la ultima conferintã de presã de dinaintea vacantei de iarnã. Tehnicianul nu a uitat sã-i felicite pe colaboratorii sãi, Mihai Ionescu, Radu Lefter si Costel Ilie, care au depus o muncã enormã, învãtînd si ei mult din meseria de antrenor alãturi de noua echipã a Ceahlãului. „Sînt pe drumul cel bun si consider cã vor fi viitorii antrenori ai echipei“, prezice Marin, acesta tinînd sã multumeascã si conducerii clubului si celor implicati la Ceahlãul pentru eforturile fãcute pentru succesele din teren. Din punctul de vedere al managerului general, marele cîstig al Ceahlãului este echipa în 2008. Are spirit de grup unit, nu are individualitãti si beneficiazã de o atmosferã foarte linistitã în vestiar. „Sînt alãturi unii de ceilalti si au încredere“, a mai spus Florin Marin.
ÃŽn ceea de priveste modificãrile din lot pentru retur, este sigur cã Liviu Floricel nu va mai putea reveni la Ceahlãul. Cert este cã vor apãrea 3-4 jucãtori noi, nu mai mult, dar nu se va consemna nici o plecare. „Nu renunt la nici un jucãtor chiar dacã pe adresa clubului vor veni oferte serioase. Noi vrem sã construim o echipã si nu sã vindem jucãtori. Nu-s dezamãgit de nici unul, chiar dacã au fost zile sau meciuri în care aveam ce reprosa. Vor mai veni cîtiva, dar numai pe posturile pe care consider cã sîntem descoperiti“, a precizat Florin Marin.
Dacã în aceastã searã, de la ora 19, antrenorii, jucãtorii si conducerea petrec pentru reusita turului, la Rustic, de mîine începe vacanta. Pentru unii însã cu multe zile libere, iar pentru altii cu convocãri la lotul national. Alexandru Forminte merge la soacra sa pentru a asista la tãiatul porcului. „Nu mã pricep la munca propriu zisã, dar îmi place atmosfera momentului. Oricum mama soarcã mi-a spus cã trebuie sã cãlãresc porcul si sã-i mãnînc urechile“, a spus cãpitanul cu zîmbetul pe buze. Forminte a recunoscut cã a trecut peste supãrarea pricinuitã de cele douã retrogradãri si cã a sperat mereu cã se va construi o echipã nouã la Piatra Neamt care sã abordeze cu sanse reale lupta pentru promovare. „Avem un lot tînãr, dar fiecare dintre noi a sperat cã totul va decurge bine si am muncit toti pentru asta“, a afirmat fundasul central al liderului Ligii a II-a, Seria I. George Sofronie se pregãteste de o vacantã aglomeratã. Marti, 9 decembrie, Sofronie se va prezenta la lotul national U-18 cu care va efectua 4 zile de pregãtire la Mogosoaia, pentru ca apoi sã meargã în Israel, unde România va participa la un turneu amical. „Nu mi-a fost foarte greu sã mã acomodez la cerintele Ligii a II-a, pentru cã jucasem des cu un an înainte în Liga a III-a“, a povestit Sofronie.

Articol afisat de 1501 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective