Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 11 Decembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Iarna nu ne va lua prin surprindere“

Municipiul Piatra Neamt nu va fi afectat de troiene care sã blocheze strãzile si trotuarele, în aceastã iarnã. Cel putin asa dã asigurãri viceprimarul Dragos Chitic, în calitate de comandant al Comandamentului Local pentru Situatii de Urgentã Piatra Neamt. „Am convocat o întîlnire cu membrii Comandamentului Local pentru Iarnã, avînd ca scop planificarea foarte bunã a tuturor aspectelor legate de deszãpezire în Piatra Neamt în iarna aceasta. Vrem ca nimeni din Piatra Neamt sau din Primãrie sã nu zicã ceva despre cum se va desfãsura aceastã problemã privind îndepãrtarea zãpezii si asigurarea circulatiei normale pe alei si trotuare. Sper cã toatã lumea va fi multumitã de cum vom actiona“, a declarat Dragos Chitic. Societatea care va asigura deszãpezirea în municipiul Piatra Neamt este aceeasi care a fost desemnatã si în iarna trecutã - Romprest. Reprezentantii acestei societãti au pus la punct un plan în baza cãruia atunci cînd orasul va fi acoperit de zãpadã sã se asigure o circulatie fluentã. Romprest va avea un dispecerat cu care se va putea lua legãtura 24 din 24 de ore. Orice anunt care va veni din partea persoanelor fizice sau juridice pe probleme de deszãpezire va fi anuntat de luni pînã vineri, între orele 7-15.30, la numãrul de telefon 0233/223354. Dupã ora 15.30 si în zilele de week-end, apelurile vor fi preluate de cãtre Politia Comunitarã, la telefon 0233/231300. „Dispeceratul Politiei Comunitare are toate elementele necesare pentru a anunta societatea care se ocupã de deszãpezire pentru interventie acolo unde va fi cazul. Prin personal de specialitate din Primãria Piatra Neamt vom organiza controale pentru a vedea cum se respectã legea de cãtre populatie, asociatii de proprietari si societãti comerciale privind îndepãrtarea zãpezii de pe trotuare si zonele din fata caselor si blocurilor“, a mai spus Dragos Chitic.
Fiecãruia dintre cei 12 membri ai comandamentului i s-a pus în vedere faptul cã trebuie sã dea dovadã de disponibilitate pentru a se întruni de cîte ori va fi nevoie. Pentru perioada Sãrbãtorilor de Iarnã, la Primãria Piatra Neamt s-a realizat un grafic cu membrii comandamentului, care, pe rînd, vor asigura un fel de dispecerat de serviciu. „Eu zic cã nu vom avea probleme în aceastã iarnã si cã sîntem pregãtiti pentru a interveni. Iarna nu ne va lua prin surprindere si ne va gãsi pregãtiti pentru a actiona“, a mai spus vicele Chitic.

Articol afisat de 1674 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective