Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 12 Decembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Alexandru Togan este noul prim-procuror al judetului

Alexandru Togan este noul prim-procuror al judetului

• magistratul a obtinut media 8,81 la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii • Alexandru Togan are în „spate“ 27 de ani de muncã doar ca procuror • el va trebui sã desemneze colegul care va face echipã cu Dorin Cautis în functia de procuror criminalist •

Procurorul Alexandru Togan si-a adjudecat sefia Parchetului Judetean Neamt, în urma concursului organizat de Consiliul Superior al Magistraturii. Cu nota 9,71 la proiectul pentru exercitarea functiei de conducere si 8 la testarea scrisã, el a ocupat functia vacantã cu media 8,81. Magistratul îsi va intra îndrepturi de la data semnãrii decretului de numire în functie care a devenit vacantã pe 25 septembrie 2008, odatã cu încetarea mandatului fostului prim procuror, Mihaela Arsene, care nu a mai dorit sã rãmînã la sefia institutiei. În cel mai scurt timp CSM a scos la concurs toate posturile de conducere vacante din instantele si Parchetele din mai multe judete ale tãrii. Desi anterior demarãrii înscrierilor bursa zvonurilor vehicula mai multe nume de magistrati interesati de acest post, în cele din urmã nu s-au înscris decît Alexandru Togan si colegul sãu din aceeasi institutie, procurorul Stelian Olteanu, care între timp s-a retras. Cu o carierã de 27 de ani în functia de magistrat, timp în care a fost numai procuror, Alexandru Togan va conduce în urmãtorii ani activitatea Parchetului Judetean. Numirea sa lasã liber postul de procuror crimininalist pe care l-a ocupat în ultimii ani. Pentru acesta nu prea sînt candidati interesati, astfel încît va fi destul de greu de desemnat cel de-al doilea procuror criminalist care va lucra în tandem cu criminalistul Dorin Cautis. Sarcina desemnãrii revine proaspãtului prim procuror, care are de unde alege avînd în vedere faptul cã la Parchetul Judetean schema de personal este completã, iar institutia a rezolvat lipsa prin promovarea unor colegi de la Parchetul de pe lîngã Judecãtoria Piatra Neamt. Pentru celelalte posturi de conducere libere din instante si parchete scoase la mezat la acelasi concurs la care a participat si procurorul Togan interesul a lipsit cu desãvîrsire. Este liberã vicepresedentia Judecãtoriei Roman, presedintia instantei de la Tîrgu Neamt si postul de vicepresedinte de la Judecãtoria Piatra Neamt. În parchete sînt neocupate sefia institutiei din Bicaz si posturile de prim procurori adjuncti de la Parchetul Piatra Neamt si Roman.

Articol afisat de 3179 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Gabi MUNTEANU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de mickey999 la data 13.12.2008 06:32
Noroc dom'le!
Noroc in lupta cu ... judecatorii!
Ca degeaba instrumentezi cazul , pui foitza peste foitza la dosarel de-l faci de 4000 de pagini ca tot a shaptea roata la caruta ramii!
Oare nu se vede ca "middle man"-ul intre inculpat si judecator este avocatul???
Inculpatul sare cu "sayaua" , avocatul( dragul de el-porumbel calator eu i-as spune cioara vopsita= porumbelul pacii) inhatza lozu' si-l imparte cu nenea ala imbracat in negru care da cu ciocanelu' in masa cum dadea cu shoshonu' acu' vreo 40 de ani taica Hrusciov in sedinta ONU!
Nu s-a prins nimeni de fenta asta inca??
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective