Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 23 Decembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Tocu si Antochi subprefecti si un vicepresedinte de CJ pedelist

• unele surse dau pe Iulian Tocu si Alin Antochi ca subprefecti de Neamt sub comanda lui Vasile Sendrea • locul de vicepresedinte de CJ al lui Emil Bostan va fi luat de un membru al Partidului Democrat Liberal • zvonurile îi dau ca pretendenti pe Vasiloiu sau Andronache • Vlad Marcoci va pleca într-o functie la Guvern • se pare cã, în ianuarie, locul sãu din CJ va reveni lui Romicã Rotaru •

Portocaliul va fi tot mai predominant la nivelul Consiliului Judetean Neamt. Dupã ce penelistul Emil Bostan a demisionat, luni, 22 decembrie, din functia de vicepresedinte al CJ, pentru a valorifca mandatul de parlamentar în Camera Deputatilor, azi se va alege un alt om care sã îi preia locul. Dupã cum a declarat Vasile Pruteanu, vicepresedintele Patidului Democrat Liberal Neamt, succesorul va fi sigur pedelist. Nu s-a suflat încã nici o vorbã despre care va fi acesta, dat fiind faptul cã în CJ, din cei 35 de oameni în legislativ, 18 sînt pedelisti. Se vorbeste de Vasiloiu sau de Florin Andronache, dar sigur nu pare a fi nimic. Cert este cã pesedistii au pierdut, cel putin deocamdatã, postul. Dar mai au o sansã. ÃŽn ianuarie, cînd se pare cã se va mai alege un vice, care sã îi ia locul lui Vlad Marcoci, care se pare cã va ocupa o functie în Guvern, si va da Neamtul pentru Capitalã. „Pirmul vicepresedinte pe care îl vom alege, marti, 23 decembrie, va fi sigur din rîndul consilierilor PDL. Altceva nu pot sã spun. Nu vreau sã dau nici un nume. Din ceea ce stiu în momentul de fatã, domnul Vlad Marcoci va pleca la Bucuresti, pentru o functie în Guvern, ceea ce înseamnã cã în ianuarie vom avea de ales un nou vicepresedinte“, a declarat seful Consiliului Judetean, Vasile Pruteanu. Am încercat sã luãm legãtura cu Vlad Marcoci, care ieri era la Bucuresti, dar nu a putut fi contactat, pentru a afla ce functie îi rezervã Guvernul Boc.
Si alte zvonuri circulã nestingherite privind posturile la vîrf din Consiliul Judetean Neamt. Dacã Vasile Sendrea e aproape prefect, noutãti, tot la nivel de zvon, au survenit în ceea ce priveste subprefectii. Dacã numele lui Iulian Tocu a rãmas, cel al lui Ionel Arsene a fost schimbat cu cel al lui Alin Antochi. În ceea ce priveste a doua functie de vicepresedinte de CJ, aceasta ar reveni PSD-istului Romicã Rotaru. Despre Vlad Marcoci se spune cã ar ajunge la Ministerul Transporturilor.

Articol afisat de 2798 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(S. TÃRNÃ, C. FILIP)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de gyovy la data 23.12.2008 09:01
Hai ca ne-au racorit astia!
Daca a ajuns iar Tocu, Tarata si multi altii sa ne conduca, e nenorocire mare.Si mai rau ne trebuie. Poate ne-om invata minte o data.
Ad�ugat de mickey999 la data 26.12.2008 04:48
Iaca si moftangiii...
Bag seama ca asa-zisele alegeri uninominale au fost de cola-cao. Tocu, Ne'a Culitza, Rogin (zis Ratza in vremurile de demult-daca nu stiati), M(u)iutza Stoica....ce sa mai zici ?
NU pot spune ca e circ sau baiate de joc ci cu totul altceva ...acel altceva pentru care limba romana inca nu a inventat cuvinte utilizate de DEX ci numaj jargon.
Pregatiti-va pasapoartele si luati viteza oriunde in lume numai nu in Romania.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective