Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 6 Ianuarie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Reunire cu bunã dispozitie printre galben-negri

• 26 de jucãtori au apãrut ieri pe teren la primul antrenament al Ceahlãului în 2009 • cãpitanului Forminte a sustinut cã vacanta i-a priit si a evitat excesele culinare pentru a nu da acul cîntarului peste cap • Cebotaru n-a avut parte de Sãrbãtori pentru cã, moldovean fiind, Crãciunul si Anul Nou le petrece pe stil vechi • Vitelaru Barna si Rotaru au fãcut Revelionul la Tusnad • în afara lui Ferariu, adus de la Laminorul, Ceahlãul îl mai testeazã pe Florin Coman, de la Dunãrea Giurgiu • cantonamentul în strãinãtate nu a fost încã stabilit •

Lotul galben-negrilor este primul care a început munca în 2009 din toate cele 16 echipe componente ale Ligii a II-a, Seria I, 26 de jucãtori aflîndu-se ieri sub comanda managerului Florin Marin si a antrenorilor Mihai Ionescu, Radu Lefter si Costel Ilie. Revederea s-a fãcut cu zîmbetul pe buze dupã aproape o lunã de vacantã în care fiecare jucãtor si antrenor a avut timp de relaxare si de a petrece cît mai mult timp alãturi de familii si cei dragi. Andrei Vitelaru a revenit la antrenamente recunoscînd cã i-a fost greu sã se trezeascã dupã ce toatã vacanta a dormit pînã în jurul orei 10. „Dar ne vom acomoda repede noului program“, a recunoscut fundasul care a mai spus cã a petrecut Sãrbãtorile alãturi de prietenã si familie si cã Revelionul l-a prins alãturi de Barna si Rotaru, la Tusnad. Marius Burlacu s-a bucurat de sãrbãtori si de zãpadã la Brasov, iar cãpitanului Forminte i-a priit vacanta în care si-a încãrcat bateriile dar a evitat excesele culinare pentru a nu da acul cîntarului peste cap. Eugen Cebotaru a fost în vacantã, dar nu a petrecut de Crãciun, pentru cã el este de rit vechi, asa cã mîine e prima zi a sãrbãtorii Nasterii Domnului. „Voi petrece alãturi de colegii mei“, a spus golgheterul moldovean.
Constantin Ferariu a fost prezentat noilor sãi colegi, iar noutatea de la reunire, de care nu se stia mai nimic, a fost Florin Coman. Acesta este un atacant de la Dunãrea Giurgiu, formatie antrenatã de Marin Barbu, însã în tur nu si-a trecut numele pe lista marcatorilor în nici un meci. „Este un pas important pentru mine sã joc la o echipã precum Ceahlãul si sper sã nu dezamãgesc. Sãrbãtorile au fost mai fericite stiind cã o sã vin la Ceahlãul. Nu mi-e fricã de concurentã, vreau sã muncesc si sã prind un loc de titular“, a fost prima declaratie a lui Constantin Ferariu în posturã de jucãtor la Ceahlãul, în timp ce Coman îsi doreste sã rãmînã si sã ajute echipa sã ajungã în Liga I.

Doicaru si Staicu, pregãtire separat de echipã

Dupã întîlnirea din vestiar, de la care au lipsit Florin Marin si membrii conducerii administrative, galben-negrii au iesit la miscare. Radu Doicaru si Mãdãlin Staicu au fãcut primele alergãri separat de echipã si apoi exercitii în sala de fortã, pentru cã încã se aflã în program de recuperare dupã accidentãrile din toamna lui 2008. S-au efectuat cîteva ture de reacomodare pe terenul II, dupã care tot acolo au urmat 10 minute de alergare într-un ritm mai sustinut. Totul sub comanda secunzilor si a antrenorului principal. Fotbalistilor le-au stat ochii si la sacul cu mingi, iar cînd au trecut la „joacã“ bucuria a fost mare, iar plãcerea pe mãsurã. „Ne-am apucat vînjos de muncã, iar la final vrem sã ne bucurãm, alãturi de suporteri, de o nouã promovare în Liga I. De asemenea, ne dorim ca în retur sã atragem cît mai multi suporteri în tribune, iar pentru aceasta avem nevoie de rezultate. Programul echipei include un cantonament în Piatra Neamt, dupã care plecarea în strãinãtate pentru meciuri cu adversari buni si pe terenuri de calitate. Nu stim încã foarte clar unde vom merge. Urmeazã sã stabilim“, a declarat Radu Lefter, antrenor secund la Ceahlãul. ÃŽntre timp la teren a ajuns si Florin Marin, însotit de directorul Ioan Mironas, dar numai dupã ce a purtat o discutie cu Viorel Mãstãcãneanu, presedintele Consiliului de Administratie al clubului pietrean.
Lotul Ceahlãului la primul antrenament a fost urmãtorul: Savu, Covrig, Hãrãgutã (portari), Forminte, Barna, Vitelaru, Ferariu, Ichim, Rotaru, Burlacu, Ploscaru, Tepes (fundasi), Achim, Bãdescu, Cebotaru, Catanã, Miron, Sofroni, Macovei, Popa, Tudosã, Staicu (mijlocasi), Gafita, Doicaru, Vinicius, Coman (atacanti).

Articol afisat de 1680 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective