Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 9 Ianuarie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

HOROSCOPUL ANULUI 2009

Zodia Berbec - Horoscop ZilnicBERBEC

ÃŽncepeti încã un an în care munca este pe primul loc. Planeta responsabilitãtii, Saturn continuã sa stea în casa muncii voastre unde va face o mare curãtenie în pseudo-relatiile de prietenie cu oamenii de la locul de muncã. Este ceea ce se cheamã igiena relatiilor, astfel cã din cînd în cînd, cum este si cazul pentru 2009, este bine sã vã eliberati de balastul relational ce vã tine pe loc. Energia pe care o consumati în relatiile pãguboase, o puteti folosi în directii mult mai creative si productive.
Vã puteti astepta sã treceti prin schimbãri în carierã pentru cã Pluton, cel care transformã se aflã în casa a X-a a carierei si imaginii sociale. Schimbãrile sînt mai de asteptat în prima jumãtate a anului si pot fi drastice si total neasteptate. Nu vã speriati si nu reactionati negativ la astfel de schimbãri, cãci se pare ca sînt mai mult decît benefice pe termen lung. Cãutati sã vedeti efectele dincolo de aparente.
Datoritã prezentei lui Uranus în Pesti în casa a XII-a a intuitiei de inspiratie divinã, automat veti avea parte de idei geniale pe care sã le puneti în practicã în munca voastrã. Aveti mare grijã la entuziasmul de început care dupã ceva timp riscã sã se stingã. Este un an foarte bun pentru studiul stiintelor umaniste, oculte sau de facturã religioasã. 23 februarie este o data care vã va marca evolutia, este o zi foarte bunã fie pentru a initia proiecte, poate fi vorba de o nouã afacere de succes, asa cã fiti atenti si lãsati lucrurile sã se întîmple. 14 octombrie pare sã fie cea mai favorabilã zi pentru cã cei care au o relatie stabilã sã poatã porni pe un nou drum. Pentru cei care au deja astfel de relatii, ar fi sfãtuiti sã aibã mare grijã la modul în care comunicã si la onestitatea relatiei, cãci este pericol de destrãmare. Oricum Plasarea lui Saturn spre sfîrsitul anului în casa parteneriatului poate sã nu însemne doar rupere de relatii, cãci bãtrînul ursuz al sistemului solar este doar un administrator de pedepse si recompense, asa cã dacã ati fost „cuminti” poate veti primi chiar un premiu.

Zodia Taur - Horoscop ZilnicTAUR

ÃŽn acest an nu vã dã pace impulsul creator, simtiti o nevoie organicã de a iubi si crea, nimic altceva nu vi se mai pare important. Tot datoritã prezentei lui Saturn în casa a V-a aveti de plãtit niste polite în relatia cu un copil sau cu o persoanã iubitã, nu neapãrat partenerul de viatã. Acest proces va mai dura încã un an de zile, dupã care veti fi degrevat de stres si veti respira usurati.
Toate aceste tensiuni se întîmplã doar pentru cã nu stiti sã vã opriti la timp, o datã porniti într-o directie nimeni si nimic nu vã poate sta în cale, discernãmîntul este cuvîntul cheie care ar trebui sã vã urmareascã întregul an. Spre sfîrsitul anului Saturn începe sã vã încerce tenacitatea si eficienta la locul de muncã. Va trebui sã aveti grijã la relatiile cu sefii sau cu colegii mai în vîrstã, cãci este pericol de conflicte cu acestia. Doar maturitatea si bunul simt vã pot ajuta sã treceti mai departe. ÃŽn acest an cel mai mult vã favorizeazã prezenta planetei Uranus în casa a XI-a ceea ce înseamnã cã veti beneficia de ajutor din partea prietenilor. Dacã nu vreti sã folositi acest ajutor, riscati alterarea sau chiar ruperea relatiilor de prietenie. Mai exact este rãu sã nu dai credit unui om, dar si mai rãu este sã îi dai prea mult credit. Bazati-vã pe intuitiile voastre si totul va fi bine. ÃŽn acelasi timp, prezenta lui Jupiter în casa a X-a pe parcursul întregului an vã ajutã foarte mult în carierã - în special sã urcati pe scara sociala. Vedeti cã tendinta voastrã este de a vã refugia si replia în propriul cãmin, cînd de fapt ar trebui sã vã folositi întreaga energie pentru afirmarea profesionalã.

Zodia Gemeni - Horoscop ZilnicGEMENI

Anul astã s-ar putea sã fie nevoie sã vã faceti bagajele, cãci una dintre cãlãtoriile proiectate de mult în mintea voastrã are toate sansele sã se întîmple cãci Marele Benefic, planeta Jupiter face o frumoasã conjunctie cu nodul nord în casa a IX-a. Asta înseamnã cã aceastã cãlãtorie fizicã sau doar în lumea imaginarului mai exact a cãrtilor si a studiului, este foarte importantã pentru evolutia voastrã. Este un an favorabil studiilor, dacã vreti sã vã perfectionati sau sã vã schimbati domeniul de activitate. Jupiter plasat în casa a IX-a vã va permite si o mai bunã intelegere a menirii voastre si vã va da indicii cu privire la ce aveti de fãcut mai departe. Totusi mare atentie cãci vor veni situatii cãtre voi, care sã vã punã la încercare nivelul de credintã.
Probele anul acesta vã sînt date de Saturnul din casa a IV-a, el vine în permanentã si vã aduce aminte ce aveti de fãcut cu maturitate si simt de rãspundere pentru cei dragi si pentru cãminul vostru. Tendintele vor fi sã vã faceti bagajul si sã plecati într-o cãlãtorie, dar realitatea vã va obliga sã vã analizati cu maxim de seriozitate optiunile si efectele actelor voastre. Anul acesta va trebui sã învãtati sã îi puneti pe cei din camin pe primul loc, dupã mai multi ani în care ei nu au prea contat. Faceti acest lucru cu seninãtate si rãsplata va fi pe mãsurã.
Viata vã binecuvînteazã cu schimbãri bruste în plan social, chiar dacã pe moment vã conferã un maxim de stres. Ulterior aceste schimbãri dramatice se vor dovedi a fi benefice, cãci prezenta planetei Uranus în casa a X-a, oarecum vã obligã sã vã revolutionati atît imaginea fizicã, dar si atitudinea fatã de propriul statut. Nu va urcati singuri pe un soclu, cãci cu cît mai înalt este piedestalul cu atît mai dureroasã este cãderea.

Zodia Rac - Horoscop ZilnicRAC

ÃŽn fata voastrã se aflã un an plin de transformãri. Vã simtiti în postura pãsarii Phoenix si de fiecare datã înainte de a construi ceva, trebuie sã distrugã vechea structurã. ÃŽn toatã aceastã metamorfozã, prietenii vã vor fi alãturi si mai mult decît atît este posibil sã aparã o fiintã pe care sã o considerati maestru. Prin prezenta planetei Jupiter în casa a VIII-a vi se întamplã mai mult decît cele enumerate, iar viata voastrã nu poate sã aibã parte de monotonie. Mare atentie cãci prin prezenta planetei Neptun în aceeasi casã, aveti tendinta de repliere si închidere în sine, cînd din contra ar trebui sã aveti maxim de deschidere fatã de tot ceea ce este inovator si deosebit. Ideal este sã vã canalizati energia cãtre proiecte pe termen mediu si lung.
Un rol foarte important îl joacã bãtrînul Saturn prin prezenta sa în casa a III-a, prin care oarecum vã obligã atît sã studiati, dar vã si oferã oportunitatea de a scrie de la tratate despre dieta, pînã la rolul inteligentei emotionale în viata noastrã. Chiar dacã nu ajungeti sã scrieti cãrti de referintã, în evolutia personalã vã ajutã foarte mult sã tineti un jurnal, acel caiet cu insiruiri de gînduri ce vã obligã sã vã constietizati fiecare gest, fiecare cuvînt, fiecare actiune. Proba majorã este cã încercati sã vã acoperiti hipersensibilitatea cu o mascã de duritate. Asta vã poate da un foarte mare handicap al modului în care comunicati cu ceilalti. Pentru cã vor avea tendinta sã vã considere o fiintã rece si distantã, neîntelegînd cã asta este de fapt modalitatea voastrã de protectie. Folositi cuvintele ducîndu-le la stadiul de artã, cãci în felul acesta puteti transforma comunicarea în magie.
Prin prezenta planetei Uranus în casa a IX-a vi se deschid portile cãtre o energie nouã si creatoare si toate acestea pentru întelegerea mecanismelor de natura religioasã. Putem spune cã sînteti chiar putin utopici în dorinta voastrã de a transforma actuala rigiditate pe care dogma o conferã oamenilor nestiutori. Din dorinta de a face bine si a-i ajuta si pe ceilalti sã se lumineze, încercati sã aduceti o nouã luminã asupra religiei si notiunii de credintã. Cel mai important lucru este sã nu deveniti habotnici în lupta cu habotnicia celor din jur.

Zodia Leu - Horoscop ZilnicLEU

Marele benefic, planeta Jupiter se aflã pozitionat în casa a VII-a a partenerului de viatã. Pentru cei care nu sînt cãsãtoriti existã aceastã sansã, iar pentru cei care deja au fãcut pasul, este un an de bun augur pentru a face minuni împreunã cu partenerul. Tineti minte doar sã nu exagerati cu pretentiile cãci si partenerul are nevoie ca si voi de libertate de miscare. Ce tie nu-ti place altuia nu face, asa cã oferiti celui de lîngã voi ceea ce voi v-ati dori sã primiti.
Tot plasarea lui Jupiter acolo va permite sã încheiati noi parteneriate fructuoase si contracte de succes, asa cã cel putin în aceste directii lucrurile vã merg din plin. Tot în acest an, profesorul Saturn vine sã vã învete lectia rãbdãrii si asteptãrii în ceea ce priveste starea materialã. Banii vin, dar cu tot felul de obstacole si mici întîrzieri. La voi nu cade norocul din cer. Tot ceea ce cîstigati este prin muncã asiduã. ÃŽnsã la final de an veti fi rãsplãtiti din preaplin. Continuati ritmul din anii trecuti interesîndu-vã mai departe de tot felul de modalitãti mai mult sau mai putin oculte de a acumula putere, chiar dacã se numeste magie, tarot, de ce nu, astrologie, orice vã poate hrãni sufletul si vã poate ajuta sã întelegeti ceea ce se întamplã în jurul vostru si sã vã întelegeti pe voi. Este posibil ca soarta sã vã scoatã în cale un sistem de naturã religioasã prin intermediul unui prieten si astfel sã întelegeti asemãnãrile si similitudinile dintre new age si crestinism. Toate acestea se întîmplã datoritã prezentei puternicei planete Uranus în casa ocultã a sufletului vostru casa a VIII-a loc în care bucuria si puterea iau locul aparentelor. El vã ajutã sã nu vã mai bazati pe ideea de putere si statut efemer, ci pe acel ceva care nu dispare niciodatã. Unii îi spun suflet, altii corp astral si altii, corp de slavã.

Zodia Fecioara - Horoscop ZilnicFECIOARÃ

Pentru voi, 2009 aduce ceva inedit si nemaîntîlnit... un nou an de muncã, de data aceasta pe bani adevãrati si cu rezultate evidente. Ceea ce este cu adevãrat demn de remarcat este faptul cã munciti de drag într-un mediu care vã valorizeazã si vã recunoaste eforturile chiar si financiar. Relatiile cu colegii vor fi cordiale si joviale si conflictele bazate pe seriozitatea voastrã excesivã se vor aplana, cãci nu veti mai veni la serviciu ca la corvoadã ci vã veti face munca cu bucurie. Colegii de muncã vã pot chiar deveni prieteni. Toate aceste minuni vã vin datoritã plasãrii jovialului Jupiter în casa a VI-a a muncii. Aveti grijã ce mîncati anul acesta pentru cã ficatul vostru este mai sensibil. Ficatul fiind sediul emotiilor neexprimate este primul care rãspunde la situatii frustrante. Deci nu doar alimentele sînt cele care îl pot afecta, dar si emotiile. Cãutati sã nu acumulati manie si sã gãsiti modalitãti de exprimare fãrã a face rãu nici vouã nici celor din jur. Beneficiati de prezenta lui Jupiter în casa VI-a care este si casa micilor boli si înseninati-vã. Lãsati-l sã vã elibereze de griji inutile. Rezervati-vã timp si pentru voi, faceti miscare pentru a vã îmbunãtãti tranzitul intestinal. Opozitia Uranus Saturn vã forteazã sã iesiti din conservatorism si sã priviti spre viitor. Aceast aspect este valabil în special în relatia de cuplu, unde partenerul vrea tot timpul ceva nou, în timp ce voi sînteti tentati sã rezistati schimbãrilor si sã pãstrati obisnuintele vechi. Nu vã mai temeti de nou, cãci acesta are capacitatea de a pãstra o relatie vie si armonioasã. Mai mult ca oricînd aveti nevoie de dinamicã nu doar la nivel psihic. Faceti lucruri concrete alãturi de partener, dar care sã nu implice doar ordine si curãtenie, pur si simplu iesiti mai des în vacantã. Iar dacã nu se poate, mãcar o zi pe sãptãmînã rezervati-o pentru mici bucurii reciproce.

Zodia Balanta - Horoscop ZilnicBALANTÃ

Cu Jupiter în casa a V-a anul 2009 se anuntã cel putin interesant. Dacã ati proiectat de mult timp sã deveniti pãrinti, anul acesta puteti trece la concretizarea proiectului. Cãci casa a V-a se ocupã de capitolul copii, iar un Jupiter plasat aici pe parcursul întregului an, nu face altceva decît sã creascã sansele venirii pe lume a unui sufletel care sã vã împlineascã armonia relationalã. Totusi capitolul de bazã numit casa a V-a se ocupã de creativitate. Dacã v-ati gîndit sã învãtati sã pictati, sã sculptati sau sã cîntati, orice altceva care nu implicã monotonie ci doar bucurie si drag de frumos. Cã tot veni vorba de monotonie mai existã o cale de a evada, sã vi se îmbunãtãteascã viata intimã si sexualã. Asa cã anul acesta nu ratati nici o ocazie si nu vã înbibati singuri, cãci voi ati cam fi singurul obstacol în calea manifestãrii acestui aspect benefic reprezentat de Jupiter în casa iubirilor si creatiilor neconditionate. ÃŽn acelasi timp prin prezenta lui Saturn în casa a XII-a întreaga voastrã credintã este supusã unor noi încercãri. Se continuã situatia de anul trecut unde la nivel de muncã este nevoie sã fiti din ce în ce mai inventivi si mai deschisi cãtre oameni. Voi sînteti fiintele care stiti si reusiti sã puneti cel mai bine în valoare calitatea umanã. Oamenii cresc cînd sînt valorizati nu cînd li se dã în cap. Asa cã nu precupetiti nici un efort pentru a face din asta o artã. Anul acesta va trebui sã faceti distinctia clarã între colegialitate si prietenie. Granita este atît de finã, încît de multe ori din dorinta de a fi bine, o treceti fãrã sã vã dati seama. Ca sã vã dati seama cînd faceti acest lucru fiti atenti la crampele de la nivelul gambei. O circulatie venoasã defectuoasã sau lovituri la nivelul piciorului vã aratã ca în aceasta directie nu sînteti chiar pe drumul cel bun.

Zodia Scorpion - Horoscop ZilnicSCORPION

ÃŽncepeti 2009 cu piciorul drept în ceea ce priveste cãminul, de la a genera armonie cu cei din cãmin, a-l renova, sau, de ce nu, a vã achizitiona o locuintã. Nu lãsati micile sanse sã vã scape printre degete, din comoditate si nepãsare cãci se pare cã sînt singurii vostri dusmani adevãrati. Multe din lucrurile din lumea asta pot fi considerate pãcate. Pentru voi anul acesta pãcatul primordial este sã puneti mîndria si lenea la un loc. Nu este rãu sã fii mîndru atîta timp cît faci lucruri care sã îti sustinã visele nici sã fii lenes atîta timp cît îti accepti conditia, cel mai rãu este sã fii mîndru si lenes în acelasi timp. Aceste lucruri sînt posibile pentru cã Jupiter a ajuns în casa a IV-a a cãminului si el face ca familia sã vã motiveze sã treceti de comoditate si orgolii. Saturn se aflã anul acesta în casa a XI-a, a prieteniilor si a proiectelor umanitare. El vã va face sã lãmuriti situatii pe care le tãrãgãnati de mult. Chiar dacã aveti impresia cã aceastã planetã ucide prietenii, ea nu face altceva decît sã vã ajute sã reclãditi altele mai trainice. Sînteti supusi la tot felul de probe din partea prietenilor, dar o datã trecute cu brio, prietenia devine indestructibilã. Dacã reusiti sã treceti cu orgoliul nezdruncinat si fruntea sus, cîstigînd în smerenie, atunci divinitatea va aduce spre voi exact tipul de protectori si protectie de care aveti nevoie. Nu vã încrîncenati foarte tare sã reusiti doar cu propriile forte, învãtati sã cereti ajutorul. Sã nu uitati dictonul biblic: „cere si multumeste ca si cum ai fi primit”. ÃŽnvãtati sã vã comportati ca si cum ati avea deja tot ceea ce visati. Uranus se aflã în casa a V-a iar pentru o perioadã destul de îndelungatã în opozitie cu traditionalistul Saturn. Asta înseamnã cã a voastrã creativitate va fi supusã rigorilor trecutului si obisnuintelor. Voi veti fi obligati prin aceastã dispozitie astralã sã revolutionati tot ceea înseamnã creativitate si atitudine fatã de artã. Si anul acesta voi vã puteti lãuda cu firea iubitoare si generoasã pe care v-o dã Uranus. Sînteti dispusi sã vã sacrificati pe altarul iubirii fãrã a cere nimic în schimb. Iubirea va fi cea mai dulce nebunie pe care v-o veti permite în 2009

Zodia Sagetator - Horoscop ZilnicSÃGETÃTOR

Jupiter vã face cadou un an plin de sanse de reusitã aflîndu-se în conjunctie cu Nodul Nord. Dacã vreti sã scoateti o carte, sã vã terminati studiile sau pur si simplu sã vã apucati de alte studii, sã scrieti sau sã aveti preocupãri în mass-media acesta este anul cel mai bun. Gîndirea vã devine si mai optimistã si luminati cu simpla prezentã orice încãpere în care intrati. Vedeti sã nu deveniti totusi prea filosofi sau prea preocupati de propriile pãreri cãci veti ajunge sã nu mai vedeti pãdurea din cauza copacilor. Probele la care sînteti supusi anul acesta prin prezenta lui Saturn în casa a X-a, sînt de aceeasi naturã ca si cele din anul precedent. Problemele sînt la nivel de imagine socialã si la întîrzieri apãrute în ascensiunea pe scara ierahicã. Nu vã supãrati si nu puneti la suflet foarte tare, cãci spre sfîrsitul anului toate se vor regla de la sine. Este foarte important sã nu permiteti oamenilor din jur sã vã ridice pe un soclu prea înalt, cãci cu cît piedestalul este mai mare cu atît cãzãtura este mai grea. Lucrurile pe care le faceti trebuie sã vorbeascã de la sine si sã nu vã mîndriti cu complimentele si felicitãrile primite. Cãutati sã nu lucrati pentru laude ci pur si simplu pentru bucuria de a lucra si atunci reusita nu va întarzia sã aparã. Prezenta planetei Uranus un casa a IV-a continuã sã vã dea o stare de iritare inexplicabilã, fiind vorba de bunici sau persoane mai in vîrsta cu care intrasi în conflict si dacã vã va întreba cineva a doua zi de ce, nu veti mai tine minte nici un motiv. Se pare cã schimbul de replici în contradictoriu va deveni un reflex conditionat ata cã ar fi foarte bine sã fiti atenti la modul în care vã exprimati dar si modul în care spuneti ceea ce aveti pe suflet. ÃŽncercati sã vã controlati iesirile în mod repetat si în felul acesta nimeni nu va mai avea nimic sã vã reproseze si astfel în cãmin lucrurile se vor aseza pe un fãgas normal.

Zodia Capricorn - Horoscop ZilnicCAPRICORN

Prin trecerea planetei Jupiter din casa I, a personalitãtii, în casa II-a accentul se schimbã de pe modificãrile propriei personalitãti, pe casa banilor si astfel situatia voastrã materialã se îmbunãtãteste vãdit. ÃŽn schimb, în acest an veti deveni gurmanzii zodiacului, cãutînd plãceri gastronomice rafinate, voi care sînteti niste austeri în felul în care vã alimentati. Chiar dacã prin natura voastrã respectati mai mult conventiile, dacã nu vã agãtati de trecut si deveniti promotori ai noului veti putea chiar sã primiti daruri de la viatã cum ar fi, de exemplu, o mostenire.
Partea interesantã abia urmeazã cãci Saturnul aflat în casa IX-a va da peste cap întregul sistem de valori. El vã obligã sã nu mai pozati în atotstiutori, cãci abia în momentul în care veti cunoaste foarte multe, vã veti da seama cît de putine stiti de fapt. La drept vorbind sînteti adevãrate enciclopedii ambulante, putine fiind domenii nu stiti mãcar cîte ceva. Probele vin anul acesta tocmai din cauza tendintei voastre de a vã risipi eforturile în prea multe directii în acelasi timp. Ideal ar fi sã pãstrati o directie principalã în care sã vã canalizati toate eforturile.
Toate aceastea se întamplã pe tendinta voastrã de a schimba în special la nivel de comunicare, întreaga voastrã viatã. Cu Uranus în casa a III-a tindeti sã deveniti mult mai expresivi si exteriorizati, ceea ce vã aduce un plus de vitalitate cãci astfel vã veti lãmuri mai usor ce aveti pe suflet, fãrã sã fiti nevoiti sã vã mai gînditi zile întregi la un cuvînt aruncat sau un gest inconstient cãrora le dati o valoare prea mare. Tot ceea ce veti exprima va veni din credinta voastrã asa cã aveti grijã sã nu deveniti mici guru.

Zodia Varsator - Horoscop ZilnicVÃRSÃTOR

O datã la 12 ani, planeta Jupiter tranziteazã casa voastrã întîi. ÃŽn aceastã ciclicitate este momentul în care voi vã simtiti cel mai bine, plecînd de la starea psihicã pînã la vitalitatea fizicã. Singurul aspect la care trebuie sã aveti grijã este sã nu luati în greutate cãci este tendinta de a îngurgita mai multe alimente decît aveti cu adevãrat nevoie. Cel putin în prima parte a anului aveti o energie debordantã si tendinta cãtre surmenaj si dureri de cap. Prin prezenta planetei Marte în casa personalitãtii si a corpului vostru fizic, se va acumula surplus de sînge la nivelul capului, existînd risc de loviturã si inflamare. Ca sã evitati aceste neplãceri faceti cît mai mult exercitiu fizic, alergare, ciclism, sau orice formã de artã martialã (tae-bo pentru fete). Si meditatia vã poate fi de ajutor, cînd mintea se linisteste trupul se însãnãtoseste. Nu uitati acest lucru!
Saturn aflat în casa a VIII-a este cel care anul acesta va face sã tratati cu mai mare seriozitate aspectele ce tin de bani, mai ales de banii altora. Aveti tendinta de a folosi cu mai mare usurintã banii ce nu vã apartin, putînd fi ai partenerului de viatã sau ai bunicilor. De multe ori administrati mai bine banii altora decît proprii bani. Dacã treceti cu brio obstacolele puse în cale de bãtrînul Saturn, adicã tot felul de investitii mai putin inspirate veti beneficia spre finalul anului de un dar sau chiar o mostenire. Tineti cont de inspiratie atunci cînd faceti o investie, mai putin de statistici.
Tot anul 2009 este marcat de prezenta lui Uranus în Pesti în casa a II-a, loc în care face minuni. Nu vã prindeti mintea cãutînd explicatii logice, cãci ele nu existã, asa cã mai bine bucurati-vã. Atîta timp cît veti face lucruri pentru altii, Domnul vã va da si vouã ca sã aveti de unde da. La voi este foarte simplu, este suficient sã intentionati si totul se întîmpla, si anul acesta sînteti binecuvîntati cu harul clarvederii. Veti avea un tip de premonitie ca si cum ati vedea în viitor.

Zodia Pesti - Horoscop ZilnicPESTI

ÃŽn prima jumãtate a anului datoritã prezentei lui Jupiter în casa a XII-a personalã, reusiti sã va schimbati atitudinea în ceea ce priveste conceptele religioase. Veti fi mult mai deschisi cãtre oameni si nevoile lor, iar ideea de fraternitate vi se va pãrea foarte fireascã. Ce este bine este cã spre deosebire de alte momente ale vietii voastre, reusiti sã fiti foarte pragmatici si pusi pe fapte nu doar visãtori. ÃŽn schimb pe finalul anului, prin trecerea aceluiasi Jupiter în Pesti, adicã în casa voastrã întîi, accentul îl veti pune pe corpul vostru fizic. Veti da mult mai mare importantã exercitiului fizic si alimentatiei coerente si corecte. Totusi aveti grijã cã s-ar putea sã aveti tendinta sã mîncati mai mult decît aveti nevoie. Cea mai mare grijã va trebui sã o aveti la consumul excesiv de alcool. Saturnul vostru rãmîne si în acest an în casa a VII-a ceea ce înseamnã cã tensiunile cu partenerul vor atinge cote maxime, dacã nu reusiti sã dati dovada de maturitate. Aveti grijã sã nu plecati urechea la sfaturile binevoitoare ale prietenilor, ci mai degrabã sã luati deciziile independent de pãrerile celorlalti. Cel mai bine ar fi sã analizati situatia relationalã la rece, fãrã a mai scoate pe tapet trecutul. Raportati-vã la prezentul si viitorul ei nu la ce a fost, cãci altfel vã veti hrãni din amintiri si himere, distrugîndu-vã atît pe voi cît si pe cei din jur. Este în schimb îmbucurãtoare prezenta planetei Uranus în casa voastrã întîia, unde va ajuta foarte mult sã vã cizelati personalitatea si sã vã hotãrîti ce vreti de la viatã. Toate aceste lucruri vor veni total imprevizibil, exact atunci cînd vã asteptati mai putin. Nu fiti surprinsi de brustele schimbãri de situatii si nici supãrati, pentru cã totul este spre binele vostru. ÃŽnvãtati sã întîmpinati surprizele mai mult sau mai putin plãcute cu zîmbetul pe buze.

HOROSCOP ZILNIC:
Zodia Berbec - Horoscop Zilnic
Berbec
Zodia Taur - Horoscop Zilnic
Taur
Zodia Gemeni - Horoscop Zilnic
Gemeni
Zodia Rac - Horoscop Zilnic
Rac
Zodia Leu - Horoscop Zilnic
Leu
Zodia Fecioara - Horoscop Zilnic
Fecioarã
Zodia Balanta - Horoscop Zilnic
Balantã
Zodia Scorpion - Horoscop Zilnic
Scorpion
Zodia Sagetator - Horoscop Zilnic
Sãgetãtor
Zodia Capricorn - Horoscop Zilnic
Capricorn
Zodia Varsator - Horoscop Zilnic
Vãrsãtor
Zodia Pesti - Horoscop Zilnic
Pesti

Articol afisat de 6503 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(MN)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective