Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 9 Ianuarie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Flocea se teme de propria echipã în lupta pentru promovare

• managerul Florin Marin dã asigurãri cã Ceahlãul îsi continuã drumul spre Liga I si cã selectia de jucãtori va continua • Ionut Mihai si Daniel Novac, de la Inter Gaz Bucuresti, vor veni în probe la Ceahlãul • jucãtorii sînt cu banii la zi si li s-a pus la punct un cantonament în Ungaria •

Florin Marin a dat asigurãri cã Ceahlãul nu are probleme financiare, obiectivul fiind acelasi: promovarea în Liga I si formarea unei competitive în care sã predomine jucãtori tineri. „Probleme nu sînt din punct de vedere financiar. Noi nu ne retragem, asa cum se zvoneste despre altii“, a declarat managerul general al clubului. Tehnicianul s-a declarat multumit si de faptul cã nici un jucãtor nu a lipsit la prima sedintã de pregãtire a anului si cã fotbalistii au rãspuns bine la programul de reacomodare la efort dupã o lunã de vacantã. Primul cantonament al anului va începe pe 14 ianuarie si se va termina la finalul lunii, perioadã în care echipa va rãmîne în Piatra Neamt. Conducerea tehnicã îsi doreste si disputarea a cît mai multe jocuri amicale în timpul cantonamentului, adversare urmînd a fi echipe din Liga a III-a, Ceahlãul II, Laminorul Roman si Cetatea Tîrgu Neamt, dar si colege de esalon din zona de Nord a Moldovei, FC Botosani si Cetatea Suceava. Constantin Ferariu (22 ani) si Florin Coman (24 ani) sînt noutãtile anuntate de Florin Marin în lotul Ceahlãului, însã sînt asteptati la probe alti doi tineri. Este vorba despre Ionut Mihai (18 ani) si Daniel Novac (19 ani), ambii mijlocasi la Inter Gaz Bucuresti, grupare din Seria a II-a a Ligii a III-a. „ÃŽi vom testa pe cei doi si am încredere cã discutiile cu Dunãrea Giurgiu vor ajunge la bun sfîrsit pentru cã îl vrem pe Coman. Pe toti cei patru îi stiu. I-am urmãrit, am primit informatii bune despre ei, dar vã spun cã selectia va continua la Ceahlãul, numai cu jucãtori tineri si care se aflã mãcar la nivelul celor pe care îi avem în lot în prezent“, a declarat Florin Marin. Acesta a mai afirmat cã Radu Doicaru va intra în programul normal al echipei de sãptãmîna viitoare, în timp ce Mãdãlin Staicu este la Bucuresti pentru încã un control medical. Doicaru s-a accidentat în august 2008, la un antrenament, fisurã la peroneului piciorului stîng, iar Staicu a suferit o rupturã a meniscului si ligamentelor încrucisate la genunchiul stîng, în timpul unui meci, la numai cîteva minute de la intrarea pe teren.

Stajiu la Debrecen

Ceahlãul va pleca în Ungaria, la Debrecen, pentru un cantonament cu sapte jocuri de verificare, primul urmînd a avea loc pe 3 februarie în compania echipei Honved Budapesta, grupare aflatã în prezent pe locul 11 al primei ligi maghiare. „Restul echipelor pe care le vom întîlni în cantonamentul din Ungaria le vom afla curînd“, a mai spus antrenorul. Ultima zi de cantonament în tara vecinã va fi 14 februarie, iar pe 15, Ceahlãul va juca cu Muresul Deva un alt meci de pregãtire, iar pe 16 februarie, echipa pietreanã va efectua controlul medical la Centrul de Medicinã Sportivã din Bucuresti.
Cum încã nu s-a anuntat în mod oficial cã Stiinta Bacãu s-a retras din campionat, Ceahlãul se gîndeste deja la acel meci din 28 februarie 2009, din etapa I a returului. ÃŽn ceea ce priveste lupta pentru promovare, Florin Marin crede cã Ceahlãul va avea o misiune mult mai dificilã în retur. Aceasta pentru cã trebuie sã joace atent fiecare meci, considerînd cã principala contracandidatã la promovare este chiar echipa proprie. „Totul depinde numai de noi si de rezultatele noastre în retur. Cred cã primele 5-6 etape sînt decisive în distantarea primelor douã clasate fatã de restul plutonului“, a complecat Marin.
Zvonurile retragerii mai multor echipe nu sînt crezute de jucãtori. „Sînt zvonuri si informatii cã echipele nu mai au antrenori, cã jucãtorii le pleacã, dar noi nu ne luãm dupã astfel de zvonuri. Noi trebuie sã jucãm, sã fim concentrati si sã ne cîstigãm punctele pe teren“, a comentat Vitelaru suita de informatii care apar despre necazurile diferitelor cluburi din Seria I a Ligii a II-a. Cãpitanul Alexandru Forminte a spus cã reacomodarea la efort a fost usoarã si cã primirea noilor colegi a fost la fel de bunã ca si a celorlalti veniti din alte pãrti decît din Piatra Neamt.

Articol afisat de 1704 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective