Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 12 Ianuarie 2009
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Claudiu Stafie e secretar de stat la Economie

Primul nemtean care a ajuns oficial Ă®n esalonul doi al unui minister este Claudiu Stafie, a cãrui numire Ă®n functia de secretar de stat la Ministerul Economiei a fost publicatã Ă®n Monitorul Oficial de sĂ®mbãtã, 10 ianuarie 2009. Din declaratia presedintele PDL Neamt, Gheorghe Stefan, a rezultat cã Ă®n ceea ce priveste soarta celui de-al doilea candidat democrat liberal din Neamt pentru o functie de secretar de stat, Vlad Marcoci, mai multe amãnunte vor putea fi aflate la Ă®nceputul acestei sãptãmĂ®ni, tonul declaratiei fiind unul optimist. Reamintim cã postul vizat de actualul vicepresedinte al Consiliului Judetean Neamt este, conform surselor, unul Ă®n Ministerul Mediului. De partea cealaltã, la PSD Ă®ncã nimic oficial Ă®n ceea ce priveste numirea lui Rãzvan Bobeanu si Liviu Harbuz Ă®n functii de secretar de stat la Ministerul Tineretului, respectiv al Agriculturii. Reamintim cã, Ă®n conformitate cu declaratiile presedintelui PSD Neamt, Ioan Munteanu, acestia au fost propulsati spre ministere nu de filiala nemteanã, ci de Tineretul Social Democrat, cazul lui Rãzvan Bobeanu, si ministrul agriculturii, cazul lui Liviu Harbuz. O altã declaratie interesantã a deputatului Ioan Munteanu a fost legatã de faptul cã e foarte probabil cã organizatia social democratã sã mai propulseze Ă®n functii Ă®nalte la Bucuresti si alte persoane din Neamt, Ă®nsã nu a dorit sã facã public nici un nume.

Articol afisat de 3028 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(C. FILIP)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de gyovy la data 12.01.2009 18:13
Doamne cat am mai asteptat acest moment!
Multumesc Doamne ca a ajuns pana la urma Claudiu Stafie la economie! Mai mult ar trebui sa-i multumesc gigelului dar de Dumnezeu ma tem mai mult. Sunt sigur ca toti nemtenii sunt pe culmile fericirii din cauza asta. Of! Ni s-a implinit visul.Gigelul ne-a ascultat si l-a impus pe Stafie acolo.Senzational! Gigelule esti cel mai tare! Tine-o tot asa!Te rugam nu ne lasa si baga-l si pe celalalt la mediu. Hai! Hai! Te rugam!Stim ca tu esti cel mai bun.Fara astia in ministere suntem pierduti.
Nu conteza ce stiu ei sa faca. Tu baga-i in vreun minister. Hai ma gigelule ma! Stim noi ca tu vei reusi. Multumim tare mult! Apropo,poate-mi spune si mie cineva cine e Stafie asta. Pe bune. Pana acum de cand il ameteste gigelu prin toate ministerele de nu stie saracul nici acum in care e,nu am auzit de el.Nu de alta dar o fi vreun secretar e stat fantoma si il bantuie pe Videanu de-i merg fulgii.Oare Videanu stie cine e stafia din ministerul lui? Ce ziceti prinde gigelu` niste licitatii adevarate?
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective