Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 19 Ianuarie 2009
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Legãtura deputatului Rogin cu familia presedintelui Bãsescu

• bunica parlamentarului nemtean este din Casvana, judetul Suceava, localitate din care este de loc si Elena Bãsescu • „Nu m-am Ă®ntĂ®lnit cu doamna Bãsescu Ă®n vreo situatie specialã. O parte din familia mamei mele este Ă®n Casvana. Am acolo cĂ®tiva zeci de veri. Acolo are si Elena Bãsescu familia, fiind nãscutã Ă®n Suceava“, a declarat Marius Rogin • si cu presedintele Traian Bãsescu deputatul are o legãturã - culoarea politicã • la slujba de canonizare a SfĂ®ntului Varlaam cei trei au stat Ă®mpreunã •

Deputatul nemtean Marius Rogin are o legãturã mai specialã cu prima doamnã a tãrii, Elena Bãsescu. „Relatia specialã“ rezultã din faptul cã mama deputatului nemtean este din aceeasi localitate din care provine nevasta presedintelui - Casvana, judetul Suceava. ĂŽntrebat dacã o stie pe Elena Bãsescu si din alte Ă®mprejurãri decĂ®t situatiile speciale, prilejuite de mediul politic, Marius Rogin a declarat: „Nu m-am Ă®ntĂ®lnit cu doamna Elena Bãsescu Ă®n vreo situatie specialã, la Casvana. O parte din familia mamei mele este Ă®n Casvana. Am acolo cĂ®tiva zeci de veri. Acolo are si Elena Bãsescu familia, fiind nãscutã Ă®n Suceava“, a declarat Marius Rogin. Dacã legãtura cu Elena Bãsescu a parlamentarului este una „de pãmĂ®nt“, cu sotul primei doamne, deputatul are o legãturã de „culoare“. Marius Rogin este membru al Partidului Democrat Liberal, formatiune politicã din care a fãcut parte si presedintele Traian Bãsescu. Coincidentã sau nu, se pare cã atĂ®t afectiunea pe linie politicã dintre deputat si presedintele tãrii, si tinutul sucevean pe care Ă®l cunosc parlamentarul nemtean si Elena Bãsescu au fãcut ca la slujba de canonizare a SfĂ®ntului Varlaam, care a avut loc la Mãnãstirea Secu, Ă®n august 2007, cei trei sã stea Ă®mpreunã lĂ®ngã impresionantul sobor de preoti .

Articol afisat de 2768 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(S. TÃRNÃ)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de gyovy la data 19.01.2009 11:38
ha ha! Auzi! Formatiune din care a facut parte betivanul.(ca presedinte nu-i pot spune)
Dar legaturile dintre betiv si rogin(din prea mult respect vis a vis de munca lui depusa in parlament pentru acest judet,scriu cu litera mica numele lui)nu sunt acestea.Una este ca ei cu tot cu nevasta lui rogin fac parte din aceeasi familie mafiota.Nevasta lui rogin taie si spanzura prin primarie.rogin are motoras la limba pentru a-i fi de folos cand se apleaca gigelu.La fel cand e in prezenta betivului.Ajunge limba lui pana la tocul betivului.Astea sunt cateva din legaturile jambatului asta cu marea "famiglie" PD-L.De unde are el bani sa-si comande articole prin presa,asa cum este cel de fata? Si la ce-i servesc din moment ce omul e trup si suflet pentru electorat? Cred ca e constient ca-l respecta lumea ca si pe Pruteanu,gigelu si multi altii.
Ad�ugat de van kiparos la data 19.01.2009 13:55
Marii barbati
Trebuie ca locuitorii judetului Neamt sa bata mii de cruci si sa multumeasca lui Dumnezeu ca sunt contemporani cu asa somitati politice ca rogin si basescu .Articolul de fata ne mai informeaza si ceva despre obarsiile gigantului politician rogin si ale ...primei doamne a tarii.Sunt in al 9-lea cer ! Cat de mult voiam sa aflu cat mai multe detalii despre si din viata stalpului politichiei nemtene!Poate ma lamureste cineva si de ce tine basescu un ochi mai inchis.Cineva-mi spunea ca i se trage de la vigilenta marinarului de a fi cu un ochi mereu pe pahar ca nu , Doamne fereste , sa i-l ia chelnerul inainte de a fi sorbit si ultima picatura.Iata ca Darwin are dreptate privind mutatiile.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective