Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 19 Ianuarie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Primele victorii în 2009 pentru echipele de volei

S-au înregistrat primele succese ale voleiului pietrean în 2009, ambele formatii din Divizia A1, atît la feminin, cît si la masculin, reusind sã îsi treacã în cont victorii în jocurile disputate în etapele cu numãrul 14 a Diviziei A1.
Jucînd pe teren propriu, Unicul a primit vizita nou-promovatei SCMU Craiova de care a trecut cu 3-0 (25-22, 25-6, 25-20). A fost un meci slab, între douã formatii care s-au ridicat cu greu la nivelul primei ligi interne. Cu o evolutie penibilã în setul secund, echipa olteanã chiar a arãtat cã locul sãu nu este pe prima scenã a voleiului feminin din România. De fapt, prestatiile celor douã combatante au fost taxate de antrenorii principali Constantin Chitigoi, la Unic, si Pusa Dina, de la Craiova, dar si de finantatorul gazdelor, Vasile Ouatu. ÃŽn ceea ce le priveste la nemtence, Chitigoi s-a arãtat dezamãgit cã, dupã un set doi excelent, elevele sale au scãzut ritmul în ultima parte. „Ca si atitudine sînt multumit de evolutia fetelor, însã s-au fãcut foarte multe greseli si nu aveam voie cu o echipã ca cea a Craiovei“, a spus Vasile Ouatu. Meciul a dus la consemnarea a trei debuturi la Unic, moldovencele Mirela Fiser, Tania Lupu, Aliona Martiniuc evoluînd pentru prima datã pentru gruparea alb-albastrã într-un meci oficial.
Vicecampionii de la VCM-LPS Piatra Neamt au jucat la Universitatea Cluj Napoca, iar rezultatul partidei a fost 1-3 (22-25, 25-22, 18-25, 18-25). Mihai Dumitrache i-a luat locul în sextetul de bazã lui Alin Bobeanu, plecat iar la Dinamo. Evolutia sa nu s-a ridicat la nivelul asteptat. Lipsa de jocuri din ultima jumãtate de an l-a afectat pe Dumitrache, acesta însã avînd capacitatea de a reveni la forma din sezonul precedent, cînd era un titular incontestabil al echipei. Dacã în setul secund s-au fãcut mai multe greseli, care au dus la pierderea sa, VCM-LPS a jucat aproape fãrã gresealã în seturile 3 si 4 si victoria a venit logic. „Este o victorie normalã si care ne mentine în grafic“, a declarat Dan Gavril, antrenorul principal al pietrenilor. Pentru VCM urmeazã o sãptãm, înã în care va pregãti douã jocuri oficiale contra celor de la Unirea Dej. Mai întîi, pe 24 ianuarie va fi disputa de campionat, iar o zi mai tîrziu va avea loc mansa I a sferturilor de finalã din Cupa României.

Articol afisat de 1216 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective