Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 21 Ianuarie 2009
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Pietreanul Ioan Onisei - noul vicepresedinte al CNA

• el a primit 8 voturi, dintr-un maxim de 11 • presedintele CNA a declarat cã Ă®i va delega lui Onisei atributul de reprezentare Ă®n fata Parlamentului si Ă®n relatia cu autoritãtile nou alese ale statului •

Pietreanul Ioan Onisei, membru al Consiliului National al Audiovizualului (CNA), a fost desemnat, ieri, vicepresedinte al acestui organism, obtinĂ®nd, din primul tur de scrutin, 8 voturi din partea celor 11 membri prezenti. „Se Ă®mplinesc 2 ani de cĂ®nd, la propunerea Camerei Deputatilor, prin vointa Parlamentului României, am devenit membru al Consiliului National al Audiovizualului. ĂŽn aceastã perioadã am Ă®ncercat sã cunosc cĂ®t mai bine si sã mã implic cu folos, cred, Ă®n activitatea CNA. Candidez pentru cã eu consider, cu toatã modestia, cã experienta si cunostintele mele Ă®n domeniul institutional, juridic si administrativ sĂ®nt necesare si utile muncii noastre, celei a colegilor nostri din serviciile de specialitate ale CNA. Cei cu care am colaborat stiu ca sĂ®nt un om de echipã, muncitor si responsabil, care Ă®mi respect colegii si institutia pe care o deservesc“, a spus Ioan Onisei, Ă®nainte de vot.
El a mai spus cã vrea sã contribuie mai mult, ca vicepresedinte al CNA, la „pãstrarea autonomiei decizionale si functionale“ a Consiliului, la „prestigiul“ CNA si la „servirea interesului public“. „Candidez, asadar, nu din orgoliu sau vanitãti, ci pentru a-mi asuma, explicit, responsabilitãti“, si-a Ă®ncheiat Ioan Onisei discursul.
ĂŽn urma scrutinului, el a primit 8 voturi, iar Cristina Trepcea, care a anuntat cã i-a dat votul lui Onisei, 3 voturi. „Eu contez pe spiritul de echipã al domnului Onisei. Avem experiente complementare, ce ne deosebeste nu ne desparte, mã refer la experientele noastre diferite. Eu provin din media, domnul Onisei este jurist. TinĂ®nd cont de experienta parlamentarã a sa, Ă®i voi delega Ă®n primul rĂ®nd atributul de reprezentare Ă®n fata Parlamentului si Ă®n relatia cu autoritãtile nou alese ale statului“, a spus Rãsvan Popescu, presedintele CNA, dupã vot. Popescu a precizat cã Ă®mpreunã cu Ioan Onisei vor Ă®ncepe vizitele la noii ministri. „Am fost Ă®mpreunã la o Ă®ntĂ®lnire cu ministrul Finantelor. O sã urmeze o Ă®ntĂ®lnire, probabil, sãptãmĂ®na viitoare cu domnul ministru al Comunicatiilor si cu domnul ministru al Culturii“, a spus Rãsvan Popescu. El a precizat cã o altã Ă®ntĂ®lnire se va produce cu cele douã comisii pentru Culturã de la Senat si de la Camera Deputatilor. „O sã sustinem modificarea legii audiovizualului, asa cum a fost fãcutã ea prin Ordonanta de Urgentã“, a spus seful CNA, care conteazã pe Ioan Onisei si pentru modificarea legislatiei privind reflectarea alegerilor Ă®n audiovizual.

Articol afisat de 1689 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective