Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 26 Ianuarie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

ÃŽi spune Rãduleasca adio lui Otil?

Anul 2009 se anuntã a fi unul extrem de agitat pentru vedetele din România întrucît se anuntã a fi unul plin de despãrtiri, botezuri, povesti de dragoste marcate de gelozie dar si de nunti controversate. Cel putin asa crede cã se va întîmpla clarvãzãtoarea Mihaela Bãnicã, cunoscutã în showbizul autohton cu numele de Mariela. Aceasta a studiat enigmele astrologiei în Spania si Maroc, prezicînd multor oameni importanti ce le rezervã viitorul. Pe lista de clienti ai Marielei se numãrã fetele de la Heaven, Monica Bîrlãdeanu, Sorana de la A. S. I. A, Adina Halas, Daniela Györfi, etc. Clarvãzãtoarea a fãcut pentru o revistã mondenã mai multe previziuni pentru cîteva cupluri si vedete autohtone iar din spusele ei, anul acesta nu pare a fi unul foarte bun. Cititoarea în stele a prevãzut cã în 2009, cel mai mediatizat cuplu al momentului, Mihaela Rãdulescu si Dani Otil este posibil sã se despartã. „Relatia dintre cei doi cu sigurantã nu se va oficializa dar chiar dacã multi nu sînt de acord cu aceastã poveste relatia lor va fi din ce în ce mai puternicã. Iubirea lor va avea totusi de suferit în a doua jumãtate a anului si vor fi unele probleme serioase în cuplu. Profesional fiecare va avea multe realizãri dar personal vor fi la un pas de despãrtire“, a declarat Mariela pentru un tabloid central.
Pentru Nicoleta Luciu, anul 2009 nu se anuntã prea bun. Pe plan profesional, aceasta o sã fie într-un con de umbrã, fiind posibilã chiar o schimbare de serviciu. „La jumãtatea anului ar putea avea o oportunitate unicã din punct de vedere al carierei dar ea va ezita. ÃŽn plan personal vor exista unele tensiuni întrucît partenerul ei poartã în suflet o gelozie ascunsã iar stabilitatea cuplului se pare cã se va baza doar pe dragostea fatã de copil“, prevede aceeasi clarvãzãtoare. Tot aceasta crede cã Ileana Lazariuc va avea o relatie tensionatã cu Tiriac junior din cauzã de gelozie. ÃŽn schimb aceasta îsi va deschide o afacere care îi va permite sã devinã independentã financiar. Din previziunile Marielei nu putea lipsi Andreea Marin. Se pare cã aceasta va reveni în atentia publicului în 2009 si ar putea avea încã un copil. ÃŽn schimb, vor fi cîteva mici tensiuni în cuplul Marin Bãnicã dar nu se va pune problema vreunei rupturi pentru cã Andreea va ierta multe dintre greselile consortului.

Articol afisat de 2213 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective