Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 28 Ianuarie 2009
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
ELODIA LA NEAMT

ELODIA LA NEAMT

• o mamã si fiica ei, de 7 ani, au dispãrut de de mai bine de doi ani, fãrã ca cineva sã mai stie ceva de ele • fostul sot al femeii ridicã din umeri si spune cã nu stie nimic, chiar dacã el este ultimul care le-a vãzut Ă®n viatã pe fosta sotie si fiica sa • politistii fac cercetãri, Ă®nsã rezultatul acestora nu au dus la nici un rezultat •

Politistii din judetele Neamt si Bacãu Ă®ncearcã sã elucideze disparitia misterioasã a Magdalenei Ursu, de 26 de ani, din TĂ®rgu Neamt si a fiicei acesteia de numai 5 ani. Despre ele nu se mai stie nimic de mai bine de doi ani, ultimul care le-a vãzut Ă®n viatã fiind Antonio Ilie Archip, fostul sot al tinerei. Politistii tĂ®rgnemteni au fost sesizati, pe data de 7 martie 2008, de Mihai Ursu, despre faptul cã, de mai bine de doi ani, nu mai stie nimic de fiica si nepoata lui. Bãrbatul le-a spus politistilor cã Ă®n ziua de 8 decembrie 2006, fiica, Magdalena si nepoata Andreea Archip, de 5 ani, au plecat de la domiciliul din orasul Buhusi, Ă®nsotite de fostul ginere Antonio Ilie Archip din TĂ®rgu Neamt si nu au mai revenit la domiciliu.
Politistii au demarat imediat o anchetã, aflĂ®nd cã pe 7 decembrie 2006, Magdalena Ursu s-a deplasat Ă®mpreunã cu un executor judecãtoresc la domiciliul fostului sot, din TĂ®rgu Neamt, ocazie cu care acesteia i-a fost Ă®ncredintatã spre crestere si educare fetita, conform unei sentinte civile din 26 noiembrie 2006. ĂŽn aceeasi zi, femeia a plecat Ă®mpreunã cu fiica la domiciliul tatãlui sãu, Mihai Ursu, din orasul Buhusi, judetul Bacãu. A doua zi, Antonio Ilie Archip s-a deplasat Ă®n orasul bãcãuan, reusind sã-si convingã fosta sotie sã se Ă®ntoarcã la TĂ®rgu Neamt. Din acel moment, cele douã nu au mai fost vãzute. Interogat de politisti, Antonio Ilie Archip a spus cã s-a despãrtit de fosta sotie si de fiica sa Ă®n ziua de 8 decembrie 2006 Ă®n centrul orasului Buhusi. Cele douã au fost date Ă®n urmãrire nationalã si internationalã.
Comisarul sef Stelicã Bezim, adjunctul Politiei Neamt, afirmã cã Ă®n acest caz politistii au fãcut investigatii amãnutite si cã cercetãrile au fost Ă®ngreunate din cauza faptului cã disparitia a fost reclamatã foarte tĂ®rziu. Toate eforturile politistilor si cãutarile efectuate Ă®n judetele Neamt si Bacãu, nu au dus la nici un rezultat. ĂŽn momentul disparitiei, Andreea Archip avea 5 ani, 1, 10m Ă®nãltime si aproximativ 35 de kilograme. Semnalmente: constitutie slabã, ochi negri, fatã ovalã, gura micã, pãr negru cu firul drept. Mama are Ă®nãltimea de 1, 75 metri, aproximativ 60 de kilograme, constitutie slabã, ochi cãprui, fata ovalã, frunte latã, gura mijlocie, pãr saten cu fir drept.
Politistii solicitã sprijinul cetãtenilor, dar si al presei, pentru gãsirea celor douã persoane. Cei care detin informatii cu privire la locul Ă®n care se aflã cele douã, sĂ®nt rugati sã apeleze gratuit 112.

Articol afisat de 2208 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective