Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2009
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 4 Februarie 2009
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Trãistariu concerteazã la Forum Center Piatra Neamt

• spectacolul va avea loc vineri, 6 februarie, la Mall • dupã concert va avea loc o sesiune de autografe •

Municipalitatea pietreanã Ă®n perteneriat cu firma Mar SRL care administreazã mall-ul din oras dau startul petrecerrilor organizate cu ocazia Zilei ĂŽndrãgostitilor. Organizatorii au decis sã ofere pietrenilor, mai ales tinerilor si nu numai, o serie de concerte, concursuri si alte momente amuzante menite a sãrãbãtori Valentine’s Day. Prima dintre aceste manifestãri va avea loc vineri, 6 februarie, la ora 18, la Forum Center, unde va avea loc un concert extraordinar al artistului pietrean Mihai Trãistariu.
Apoi, admiratorii sãi pot sã obtinã un autograf de la cĂ®ntãret deoarece acesta s-a arãtat dispus sã rãmĂ®nã pentru o sesiune de autografe. „Acest concert va deschide efectiv seria de manifestãri pe care noi, Ă®n parteneriat cu administratorul mall-ului, am decis sã le organizãm pentru a celebra Ziua ĂŽndrãgostitilor. Chiar dacã este o perioadã mai grea din punct de vedere economic am considerat cã aceastã sãrbãtoare care, desi nu este autohtonã a prins foarte bine la tineret, nu poate rãmĂ®ne nemarcatã si de aceea, am decis sã facem cĂ®t mai multe petreceri. Astfel, sperãm ca recitalul lui Mihai Trãistariu sã atragã cĂ®t mai multi tineri si nu numai. SãptãmĂ®na viitoare Ă®i invitãm pe toti pietrenii sã vinã la Forum Center Ă®ntrucĂ®t Ă®n fiecare searã vor fi concursuri de dans, recitaluri, karaoke etc. SĂ®nt convins cã vizitatorii mall-ului nu vor regreta dacã vor veni pentru cã noi ne-am strãduit sã facem totul cĂ®t mai bine“, a declarat viceprimarului orasului, Dragos Chitic. Mihai Trãistariu este din Piatra Neamt si nu a uitat de unde a plecat asa cã a rãspuns de cele mai multe ori solicitãrilor venite din partea autoritãtilor sau diverselor persoane din orasul sãu natal. Artistul provine dintr-o familie cu patru copii. Se pare cã talentul muzical l-a mostenit de la mama sa care, Ă®n tinerete a participat la Festivalul „Steaua fãrã nume“, Ă®ncercĂ®nd sã-si facã un nume Ă®n lumea muzicalã. Mihai Trãistariu a urmat cursuri muzicale pe tot parcursul liceului dar Ă®si dorea sã devinã actor. A picat la admiterea la teatru si a fãcut informatica, la Iasi, dar a rãmas Ă®n continuare pasionat de muzicã. Domeniu care l-a consacrat, Ă®ncepĂ®nd cu formatia Valahia (alãturi de Costi Ionitã si Dorin Topalã). ĂŽn urmã cu doi ani Trãistariu a reprezentat România la Eurovizion si a obtinut cel mai mare punctaj primit vreodatã de tara noastrã.

Articol afisat de 2064 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de dragos_quicki la data 04.02.2009 07:17
Corectie...
Nu era Eurovision? Cu "s" nu "z".
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective