Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2009
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 7 Februarie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

PSD si PDL îsi dau mîna peste judet

Sefii filialelor judetene ale Partidului Democrat Liberal si Partidului Social Democrat trãiesc într-o armonie perfectã, dupã cum s-a vãzut în cadrul celei mai recente sedinte care a avut loc la Consiliul Judetean.
Deputatul Ioan Munteanu si primarul de Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-au adresat celor prezenti în salã - primari, consilieri judeteni si sefi ai serviciilor deconcentrate, îndemnîndu-i sã colaboreze între ei, indiferent de afinitãtile politice. Parlamentarul a vorbit despre bugetul de austeritate pe care îl va resimti toatã lumea în acest an, dar chiar si asa el trebuie drãmuit astfel încît sã se acopere cît mai multe gãuri negre. Si tocmai din acest motiv, toti cei cu competente în a atrage fonduri externe trebuie sã se concentreze cît mai mult asupra proiectelor, astfel încît dezvoltarea judetului sã se facã si cu bani externi. „ÃŽn cîteva sãptãmîni toti factorii responsabili din judet veti fi invitati la o întîlnire cu Liviu Harbuz, de la Ministerul Agriculturii, pietrean de-al nostru, pentru discutii pe tema proiectelor. Atragerea fondurilor europene tine de cei care vor sã se implice în asa ceva. Tine de fiecare dintre dumneavoastrã, ca primari, sã gãsiti solutii pentru atragerea banilor strãini. Vã trebuie doar vointã pentru asta“, a declarat deputatul Ioan Munteanu, liderul pesedistilor nemteni.
Gheorghe Stefan, seful PDL Neamt, a vorbit despre binele judetului, dacã toti factorii responsabili vor conlucra. „Vrem ca judetul Neamt sã prospere în aceastã perioadã si sã nu mai facem diferentieri politice în zonã. Sã nu existe inadvertente la nivelul deconcentratelor. Dar ca sã reusim sã depãsim acest lucru, trebuie sã contribuim toti. Vã asigur de tot sprijinul meu. Rãmîne ca si dumneavoastrã sã vã implicati. Dumnezeu îti dã, dar nu îti pune si în traistã. Si nici parã mãlãiatã nu vine în gura lui nãtãfleatã. Dacã se vor face proiecte doar de dragul de a le face, neeligibile, atunci se va gresi din start. Aveti în presedintele Consiliului Judetean si în prefect oameni care pot sã vã îndrume. Posibilitãti de obtinere de fonduri existã, dar trebuie sã contribuiti toti ca sã le valorificati. Trebuie sã punem umãrul toti, pentru cã judetul Neamt trebuie crescut. Judetul Neamt este printre cele mai sãrace din Moldova, iar Moldova printre cele mai sãrace regiuni din România“, a declarat liderul PDL, Gheorghe Stefan.
Ca o concluzie, presedintele Consiliului Judetean si-a manifestat disponibilitatea realizãrii unui parteneriat între institutia pe care o conduce, Prefcturã, primãrii si servicii deconcentrate, pentru atragerea de fonduri în judet, pentru cã numai prin astfel de investitii, cu bani europeni, putem sã depãsim criza economicã.

Articol afisat de 2079 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective