Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2009
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 12 Februarie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Cupa României, sansã si ghinion pentru voleiul pietrean

• VCM-LPS Piatra Neamt va înfrunta Steaua Bucuresti în semifinalele Cupei României la volei masculin • „Ne-am dorit sã jucãm cu Steaua si ni s-a îndeplinit dorinta. Este un adversar mai accesibil si avem sanse mari de a juca o nouã finalã a Cupei României“, a declarat Constantin Nitã, directorul grupãrii nemtene • la feminin, Unic va înfrunta campioana Metal Galati • „Ne va fi foarte greu împotriva campioanelor, dar vom folosi aceste meciuri pentru a ne pregãti pentru play-off. Se poate acumula experientã în cele douã jocuri“, a precizat Vasile Ouatu, presedintele de la Unic •

Tragerea la sorti a semifinalelor Cupei României la volei masculin si feminin a avut loc la Bucuresti, iar în cele douã urne s-au aflat si Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamt si Unic-LPS Piatra Neamt.
Pentru bãieti tragerea la sorti a iesit pe placul conducerii clubului pietrean. VCM-LPS va înfrunta pe Steaua Bucuresti, într-o dublã care va avea loc pe 25 februarie, mansa întîi în Sala Ceahlãul, si pe 4 martie, returul, în capitalã. „Ne-am dorit sã jucãm cu Steaua si ni s-a îndeplinit dorinta. Este un adversar mai accesibil fatã de Dinamo Bucuresti si Tomis Constanta, celelalte semifinaliste ale întrecerii. Avem sanse mari de a juca o nouã finalã a Cupei României“, a declarat Constantin Nitã, directorul grupãrii nemtene. Este clarã si dorinta pãrtii pietrene de a le evita pe Dinamo si Tomis, dupã ce aceste douã formatii au adus ultimele douã înfrîngeri în campionat vicecampioanei antrenate de Dan Gavril si Nicu Burus. Steaua în schimb a devenit o echipã de pluton în voleiul masculin românesc, în prezent ocupînd locul 7 în ierarhia nationalã, fiind învinsã în retur de Remat Zalãu (3-1) si Constam Buzãu (3-0) chiar în fieful propriu. VCM-LPS a jucat finala Cupei României în ultima editie, cînd a pierdut în dauna celor de la Tomis Constanta.
Unicul are o misiune aproape imposibilã în semifinalele cupei, urmînd a se confrunta cu CSU Metal Galati, nimeni alta decît campioana României în ultimele douã sezoane. Turul va avea loc pe 25 februarie, la Galati, iar returul la Piatra Neamt, o sãptãmînã mai tîrziu, în Sala Ceahlãul. „Ne va fi foarte greu împotriva campioanelor, dar vom folosi aceste meciuri pentru a ne pregãti pentru play-off. Se poate acumula experientã în cele douã jocuri, pentru cã vor fi meciuri dificile în care trebuie sã jucãm fãrã presiunea rezultatului“, a precizat Vasile Ouatu, presedintele clubului din Piatra Neamt.

Articol afisat de 1376 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective