Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2009
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 13 Februarie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Smarandache, de la PC, dezamãgit de politicã

• Miron Smarandache nu mai vrea sefia filialei judetene, fiind dezgustat de tot ce i s-a întîmplat formatiunii în ultimul tip • în ciuda atitudinii presedintelui interimar, colegii îl vor propune din nou pentru sefie, la alegerile din mai •

Soarta filialei nemtene a PartiduluI Conservator este destul de zdruncinatã în ultima vreme. Miron Smarandache, sef al acestei formatiuni, a anuntat cã renuntã la sefie, invocînd mai multe motive care stau la baza deciziei. „«Interimatul» care se tot mentine la vîrful filialei este deranjant. De aceea m-am hotãrît ca pentru perioada urmãtoare sã iau o pauzã, cel putin pînã la conferinta judeteanã, din mai. Decizia mea are mai multe «rãdãcini». Am venit la Partidul Conservator în aprilie 2007 si am fãcut-o pentru cã l-am cunoscut pe domnul Voiculescu într-o împrejurare privatã, vãzîndu-i altã laturã a constructiei lui. Apoi am cunoscut-o si pe Silvia Ciornei, care era interimar la filiala judeteanã nemteanã. Acesti doi oameni m-au convins sã vin la PC. Si am îmbrãtisat si doctrina. Am venit în partid cu toatã energia de care dispuneam si cu foarte mult optimism. Am vrut sã le arãt oamenilor si o altã fatã a politicianului român. Am realizat, împreunã cu colegii de aici, multe programe frumoase: «Oameni buni pentru oameni», cadouri pentru copiii asistati, am premiat cîstigãtorii nemteni la campionatul national de ciclism, am organizat un festival de muzicã folk, pelerinaje la mãnãstiri, am sãrbãtorit cuplurile care au împlinit 50 de ani de la cãsãtorie, dar toate acestea nu au dus la un rezultat pe care eu l-am asteptat. Toate acestea m-au dezamãgit foarte tare. ÃŽn politica româneascã cel mai usor e sã dai cadouri pentru a obtine voturi. S-a vãzut asta. Or eu nu pot face asa ceva. Nu sînt un trãdãtor. Se spune cã în politicã trebuie sã faci compromisuri, iar eu nu pot face asa ceva. Aceste amãnunte m-au determinat sã iau o pauzã“, a declarat Miron Stavarache, care a apreciat cã oamenii care au rãmas acum în rîndul conservatorilor sînt cei cernuti prin sitã, de mare caracter, uniti si prieteni.
ÃŽn replicã la ceea ce a sustinut demisionarul din rîndul conservatorilor, vicepresedintele PC Neamt, Mihai Burlacu, a spus cã Miron Smarandache va fi propus pentru functia de presedinte deplin al organizatiei, în cadrul alegerilor care se preconizeazã a avea loc în luna mai. „Atitudinea domnului presedinte de a se retrage din activitatea filialei ne surprinde si pe noi, dar într-o oarecare mãsurã era de asteptat sã se întîmple. De un an, cu exceptia lunii în care au avut loc alegerile locale în 2008, conducerea centralã a partidului a rupt legãtura cu noi. La Neamt, de peste trei ani o ducem într-un interimat continuu, timp în care s-au perindat peste zece oameni la conducere. Asta a determinat o oarecare instabilitate în filialele din judet, cu exceptia celei din Bicaz. Celelalte patru filiale urbane nu au lideri în momentul de fatã“, a declarat Mihai Burlacu.
Conservatorii nemteni au în plan ca pînã la sfîrsitul lunii mai sã fie fãcute toate demersurile pentru organizarea conferintei judetene, atunci cînd Miron Smarandache va fi propus pentru a deveni sef.

Articol afisat de 1614 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective