Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2009
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 17 Februarie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Tiriac, la plimbare cu o blondã si cu masina de epocã

Ion Tiriac (70 de ani) a fãcut furori pe strãzile Capitalei, sîmbãtã, de Sfîntul Valentin, la volanul bijuteriei sale interbelice, un Citroën. Omul de afaceri a luat prînzul la restaurantul Aquarium împreunã cu o blondã misterioasã, pe care apoi a condus-o la el acasã în impresionanta sa masinã de epocã. Se pare cã ajuns la o vîrstã respectabilã (70 de ani), fostul mare tenisman stie cum sã impresioneze o femeie. Sîmbãtã, în jurul orelor prînzului, omul de afaceri, care se mîndreste cu un adevarat parc auto în garajul din subsolul vilei sale, situatã în nordul Capitalei, si-a scos la plimbare bijuteria de epocã, un Citroën alb produs în perioada interbelicã, mai precis în anul 1934. Însotit de trei bodyguarzi, care l-au urmãrit îndeaproape cu masina lor, Tiriac a condus el însusi automobilul, de la resedinta sa de pe strada Mircea Eliade pînã la restaurantul Aquarium, unde a intrat sã ia masa în jurul orei 13. O orã mai tîrziu, în fata selectului local si-a fãcut aparitia un Mercedes Clasa C, din care a coborît o blondã, luxosul bolid fiind parcat într-un loc mai ferit de privirile curiosilor chiar de unul dintre bodyguarzii lui Tiriac.
Cei doi au petrecut aproximativ douã ore în restaurant, iar în tot acest rãstimp Citroënul fostului mare sportiv a atras ca un magnet privirile trecãtorilor. În jurul orei 15, Tiriac si misterioasa blondã au iesit împreunã, ei fiind urmati de patronul Telesport, Horatiu Nicolau, si de sotia acestuia, cu care au stat la aceeasi masã. Fostul mare campion s-a urcat apoi la volanul masinii sale, iar blonda a ocupat locul de pe bancheta din spate, Mercedesul acesteia fiind preluat de bodyguarzi, care i-au urmãrit pînã la vila lui Tiriac. Clasicul Citroën cu tractiune pe fatã a fost produs în 760.000 de exemplare între anii 1933 si 1934. Masina a devenit celebrã în acea perioadã pentru cã atingea 100km/h si consuma 10 litri de combustibil la suta de kilometri. În afara acestei bijuterii interbelice, Tiriac mai are, în garajul subteran al casei sale, automobile sport, dar si masini elegante, precum Ferrari, Lamborghini Diablo, Chevrolet Corvette, Jaguar XJ220, Ford Mustang etc. Valoarea acestora nu este deloc neglijabilã, colectia fiind estimatã de cunoscãtori la o sumã de aproape 50 milioane de euro.

Articol afisat de 1874 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective