Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2009
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 19 Februarie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Viol în Spania, autori prinsi la Pipirig

• doi indivizi dati în urmãrire generalã de autoritãtile spaniole, au fost prinsi ieri dimineatã • pipirigenii sînt acuzati cã, împreunã cu alte trei persoane, au violat o tînãrã în Spania •

Doi tineri, ambii din comuna Pipirig, dati în urmãrire internationalã de autoritãtile spaniole, au fost prinsi ieri dimineatã de politisti. Ioan Aioanei, în vîrstã de 27 de ani, si Vasile Dumitrascu, de 37 de ani, au fost luati ca din oalã de politisti, cei doi aflîndu-se la domiciliile lor din Pipirig. Indivizii veniserã acasã sã-si petreacã sãrbãtorile de iarnã însã, în Spania, politistii îi acuzã de viol. Avînd probe suficiente, politistii spanioli au emis pe numele celor doi mandate de arestare europene. Aioanei si Dumitrascu sînt acuzati cã, în luna noiembrie 2008, au comis o faptã de viol, infractiunea avînd loc în Regiunea Girona, din Spania. Din continutul mandatului remis de autoritãtile spaniole, rezultã faptul cã cei doi, împreunã cu alte trei persoane ar fi transportat victima cu un autoturism, într-o pãdure, unde au întretinut relatii sexuale cu aceasta împotriva vointei sale.
Ieri dimineatã, lucrãtorii Postului de politie, sprijiniti de colegii din Tîrgu Neamt dar si de luptãtorii de la Detasamentul Politiei pentru Interventii Rapide, au descins la locuintele celor doi, retinîndu-i.
Ioan Aioanei si Vasile Dumitrascu au fost retinuti de politisti si urmeazã sã fie prezentati la Curtea de Apel Bacau, în vederea audierii si luãrii mãsurilor legale. Cel mai probabil, nemtenii vor fi extrãdati autoritãtilor spaniole în vederea continuãrii cercetãrilor.
Cu ocazia aceleiasi actiuni, politistii au prins alti doi indivizi cãutati de autoritãti. Este vorba de Viorel Stoian, de 23 de ani, din comuna Pipirig, care poseda un mandat de executare a unei pedepse de un an si opt luni închisoare si Iosif Ursu, de 23 de ani, din aceeasi comunã, care a fost condamnat la cinci ani si sase luni închisoare.
În cursul anilor 2007 si 2008, cei doi indivizi, împreunã cu alte persoane, au comis mai multe furturi din autoturisme. Infractorii au fost încarcerati în vederea executãrii pedepsei.

Articol afisat de 2321 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Daniel MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de van kiparos la data 19.02.2009 17:45
Nici o grija!
Daca dosarele celor doi infractori au fost trimise la Bacau, atunci fiti siguri ca brava justitie bacaoana ii va elibera , cum a facut si ci violatorul Lita , cel care a violat o minora de 13 ani, dar pus in libertate, sa-si poata continua studiile.Daca au bani, se intorc cu taxiul la Pipirig, ca procurorii...
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective