Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2009
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 9 Martie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Victorii cu 3-1 pentru Unic si VCM-LPS

• Unicul a trecut de Medicina Tîrgu Mures si se pregãteste pentru meciul de la Bacãu • vicecampionii de la VCM-LPS au învins la Buzãu pe Constam, prima adversarã din play-off •

Unic-LPS Piatra Neamt si VCM-LPS Piatra Neamt se laudã cu victorii în penultimele etape ale sezonului regulat, fetele jucînd pe teren popriu, iar bãietii în deplasare.
Echipa patronatã de Vasile Ouatu a primit în Sala Ceahlãul pe Medicina Tîrgu Mures, grupare pe care a mai învins-o în 2009 de douã ori, în cele douã manse ale sferturilor de finalã din Cupa României. Aceeasi soartã au avut-o ardelencele si acum laPiatra Neamt, Unicul impunîndu-se cu 3-1 (21-25, 25-16, 25-15, 25-18). A fost o partidã atractivã, în urma cãreia gazdele meritã felicitate pentru puterea de a reveni pe tabela de marcaj dupã ce Medicina si-a adjudecat primul set. „Echipa aratã mai bine si mã bucurã victoria“, a concluzionat la finalul jocului Vasile Ouatu, presedintele grupãrii nemtene, vãdit multumit de ce a jucat Unicul sîmbãtã searã. Rezultatul bombã al etapei s-a înregistrat la Craiova, unde gazdele de la SCMU au trecut de Stiinta Bacãu cu 3-1. Bãcãuancele sînt urmãtoarele adversare ale Unicului în campionat, în ultima etapã a sezonului regulat, meciul urmînd a avea loc pe 14 martie în fieful Stiintei.
VCM-LPS Piatra Neamt a jucat la Constam Buzãu în penultima rundã a sezonului regulat al campionatului national de volei masculin. Rezultatul final a fost 1-3 (25-12, 20-25, 19-25, 19-25), dupã un prim set în care oaspetii au fost ca si inexistenti. „A fãcut schimbãri antrenorul si i-a trezit la timp pe jucãtori. Primul set a fost unul pe care nu l-am înteles, dar dupã terminarea sa echipa a jucat cu totul altceva“, a povestit Constantin Nitã, directorul clubului pietrean. Avînd în vedere cã VCM-LPS va termina sezonul regulat pe locul 3, împerecherea pentru primul tur din play-off va aduce în fata nemtenilor echipa de pe locul 6. Cum, cel mai probabil aceastã pozitie din clasament va fi ocupatã de gruparea buzoianã, se poate spune cã VCM a testat la Buzãu si potentialul adversarului care va apãrea în calea sa în drumul spre finala întrecerii nationale.

Articol afisat de 1416 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective