Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2009
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 31 Martie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Anna Lesko jinduieste la Elan al Rãduleascãi?

ÃŽnainte de a se despãrti oficial de Codin Maticiuc, Anna Lesko l-a luat în vizor pe fostul sot al Mihaelei Rãdulescu, au declarat pentru revista „Ring” surse apropiate cîntãretei. Vedeta, care a obtinut de fiecare datã atentia bãrbatilor care i-au picat cu tronc, si-ar fi fãcut un plan „perfect“ de atac pe care îl pune deja în aplicare. Anna ar tinti în primul rînd averea miliardarului si face tot posibilul sã-i capteze atentia, sustin aceleasi surse. Pentru a-si spori sansele, artista si-a înlocuit recent implanturile mamare cu silicon într-o clinicã selectã din Capitalã, spun aceleasi surse. Printre iubitii Annei Lesko s-au numãrat miliardarul Irinel Columbeanu, omul de afaceri libanez Roger Akoury si patronul unui restaurant de lux, Liviu Moreanu.
Cîntãreata a recunoscut ruptura si a declarat cã a rãmas în relatii foarte bune cu iubitul ei. Cînd cei din anturaj credeau cã ei se vor cãsãtori, povestea lor de dragoste a luat sfîrsit! Anna Lesko si iubitul ei, Codin Maticiuc, nu mai sînt împreunã. Anul trecut, presa mondenã dezvaluia, la începutul lunii aprilie, cã Anna Lesko si-a regãsit linistea (dupã o relatie agitatã cu Liviu Moreanu) alãturi de Codin Maticiuc. Dupã numai cîteva zile, au fost prezentate si primele fotografii cu cei doi. Din acel moment, cîntãreata a fost practic nedespãrtitã de Codin, ceea ce i-a determinat pe multi sã parieze cã-si vor oficializa legãtura. De aproape o lunã, relatia lor a intrat însã în impas, iar Anna si Codin au luat decizia sã se separe pe motiv cã s-a ajuns într-un punct critic. Contactatã de ziaristi, Anna Lesko a confirmat despãrtirea. „Relatia noastrã a fost una foarte frumoasã, Codin este un bãiat minunat, dar si eu si el aveam nevoie de o schimbare. Nu se pune problema ca între noi sã fi intervenit o altã persoanã, ci pur si simplu a intervenit un blocaj. Important este cã nu am rãmas cu un gust amar, asa cum se întîmplã de obicei dupã o despãrtire. Acum sîntem prieteni si asa sper sã rãmînem si pe viitor“, a mãrturisit cîntãreata. Dacã zvonurile se adeveresc, atunci suferinta Annei dupã Codin a fost de scurtã duratã, miliardele celui care i-a fost alãturi Mihaelei Rãdulescu ani de zile fãcînd-o pe cîntãreatã sã depãseascã usor perioada criticã.

Articol afisat de 1496 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective