Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2009
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 6 Aprilie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãului i se încurcã itele

• echipa lui Florin Marin a revenit la 6 puncte de locul 2, dupã înfrîngerea cu Petrolul Ploiesti (1-2) • arbitrul Sorin Corpodean a acordat un penalty oaspetilor, desi presupul fault s-a petrecut în afara careului lui Savu n

Ceahlãul a avut un debut de retur în trombã si, dupã 4 victorii consecutive, nu mai reuseste sã cîstige. Egalul alb de la Chiajna, în runda precedentã, a fost urmat de o replicã mai mult decît tãioasã din partea Petrolului Ploiesti. S-a terminat 1-2, dupã un meci în care mijlocul Ceahlãul a dat rateuri. Mingea nu s-a mai tinut în posesie, iar petrolistii au profitat din plin de astfel de momente de somnolentã. Acum au rãmas 6 puncte fatã de locul 2, dar în runda cu numãrul 7 a returului nemtenii stau. Delta Tulcea va întîlni Petrolul, la Ploiesti, si nu este exclus sã cîstige pe terenul „lupilor galbeni“, ceea ce ar însemna apropierea la 3 puncte de lider. Primele 30 de minute au „curs“ spre poarta lui Moraru. La cel dintîi sut pe spatiul portii, în minutul 13, juniorul Radu Miron a deschis scorul în urma unei lovituri de cap. Totul bine si frumos, pînã spre minutul 30 cînd Petrolul a început sã miste. Oaspetii au recuperat tot mai multe baloane si au initiat contraatacuri, iar în minutul 38 li s-a oferit un cadou. Sorin Corpodean, arbitrul partidei, a vãzut fault la interventia lui Forminte asupra unui adversar, în afara careului, si a sanctionat intrarea fundasului pietrean. Surprizã însã: a dat penalty. Fluierãturi din tribunã, proteste din partea fotbalistilor lui Marin, dar Odoroabã (foto) a egalat.
Repriza secundã a adus si ea evenimente interesante. Tudosã, care nu jucase nimic pînã în minutul 53, a lãsat locul în avanposturi lui Ionut Mihai. Tînãrul atacant a fost si el ca si inexistent, asa cã ofensiva Ceahlãului s-a purtat cu un om în minus. Gazdele au înscris în minutul 55 prin Gafita, dar s-a dat ofsaid iar apoi, atacurile Ceahlãului au venit pe margini. Centrãrile nu au contenit sã aparã, însã fãrã sorti de izbîndã si totusi situatia se putea schimba în minutul 65. Gafita a pãtruns pe dreapta si a centrat în „gura portii“, iar Cebotaru a întîrziat o fractiune de secundã la întîlnirea cu balonul, desi venise lansat si singur în 6 metri. Macovei a recuperat si a recentrat pentru Gafita, ajuns în pozitie de finalizare, care a ratat milimetric din 8 metri în urma unei lovituri de cap care l-a transformat în spectator pe Moraru. Ocaziile s-au rãzbunat imediat. Tincu a intrat în careul lui Savu si a sutat pe jos, portarul pietrean a respins în fatã si Arnãutu, pe fazã, a marcat pentru 1-2. Forminte a fost aruncat în careul oaspetilor de Florin Marin, dupã eliminarea lui Bozga (‘80), iar cãpitanul a ratat egalarea. S-a întîmplat în minutul 85, cînd fundasul a ajuns în situatie de „unu la unu“ cu Moraru si l-a lobat pe acesta din 8 metri, mingea trecînd peste transversalã.
Jocurile etapei cu numãrul 23 s-au terminat astfel: FC Buftea - FC Snagov 4-2, Dunãrea Giurgiu - Progresul 3-0, Stiinta Bacãu - FC Botosani 3-4, Dinamo II - FCM Bacãu 1-1, Ceahlãul Piatra Neamt - Petrolul Ploiesti 1-2, Delta Tulcea - Concordia Chiajna 0-0, CSM Ploiesti - Sportul Studentesc 2-0.

Articol afisat de 1671 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective