Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2009
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 15 Aprilie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Fata de 10“ a rãmas fãrã zece

O zi a durat bucuria Cameliei Cãpitanu, tînãra pietreancã declaratã de cãtre public cîstigãtoarea concursului „Fata de zece“. Dupã ce a fost anuntatã oficial de cãtre reprezentantii ProTV si pe site-ul concursului, cã a obtinut cele mai multe voturi, la o diferentã de circa douã ore de primul telefon a fost anuntatã cã totul s-a nãruit. „Luni, 13 aprilie, pe la ora 11 am fost anuntatã de cãtre organizatorii concursului «Fata de zece» cã am cîstigat competitia si am fost declaratã finalistã. Douã ore mai tîrziu, m-au sunat si mi-au spus cã se anuleazã totul, pentru cã existã o contestatie. Nu mi-a venit sã cred. A fost totul la vedere si în cazul meu s-a lucrat corect. Mi-au comunicat cã dacã se va constata cã o singurã candidatã a fraudat, se va anula concursul. Am cerut dovezi cã frauda s-a produs, dar nu mi s-a dat nici un rãspuns. Cert este cã nu s-a respectat regulamentul. S-au schimbat regulile în timpul jocului. Din aceastã situatie, eu sînt singura victimã. Mi s-a spus cã pe data de 4 mai se va constitui un juriu care ne va evalua pe toate si va stabili cine va fi declaratã finalistã. Dar nu stiu dacã mã voi prezenta. Pe mine m-a ales publicul. Am adunat peste 9.000 de voturi si nu mi se pare pertinent sã fiu acum evaluatã de niste persoane din televiziune, în conditiile în care cîteva dintre contracandidate au lucrat în televiziune si au experientã în a lucra sub lumina reflectoarelor. Nu e un lucru curat ce s-a întîmplat acum cu anularea concursului. Multã lume a fost alãturi de mine si nu cred cã anularea rezultatului final e o decizie corectã. Mã consider o victimã si sînt foarte dezamãgitã“, a declarat Camelia Cãpitanu.
Adolescenta, în vîrstã de 18 ani, este elevã în ultimul an la Colegiul National Calistrat Hogas. Ea s-a înscris la concursul „Fata de zece“ de la finele anului trecut, timp în care au avut loc mai multe preselectii, pînã la înfruntarea finalã, în care au intrat 12 fete. Camelia era singura din judet si din regiunea Moldovei, cele mai multe tinere fiind din Bucuresti. La finalul competitiei, Camelia Cãpitanu a primit 9.223 de voturi, iar urmãtoarea clasatã a adunat 8.134 de voturi. Ocupanta locului III s-a situat la o distantã apreciabilã - 2.745 de voturi, iar cea de pe ultimul loc a avut doar 189 de sustineri. Dacã decizia publicului ar fi rãmas bãtutã în cuie, Camelia ar fi avut o emisiune zilnicã, de la 21.50 la ora 22, înaintea filmului de la ora 22, de pe postul ProCinema.

Articol afisat de 1742 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective