Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2009
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 22 Aprilie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Daniela Gyorfi si iubitul s-au împãcat la Piatra Neamt

Vedetele, ca si oamenii obisnuiti, au petrecut noaptea de Înviere si zilele Pastelului în special alãturi de familie si de prietenii apropiati, multe alegînd sã meargã în aceste zile la pãrinti acasã. Unele vedete autohtonhe au mers atît de departe cu iubirea aproapelui si cu iertarea pãcatelor încît au dat uitãrii conflicte mai vechi si mai noi si s-au împãcat cu iubitii de care se despãrtiserã nu demult si nu în conditii tocmai linistite. În aceastã ultimã categorie a intrat si Daniela Gyorfi care, se pare cã a decis sã-i mai acorde o sansã fostului ei iubit si impresar, George Tal, si a decis cã Învierea este cel mai bun moment pentru o împãcare. Cei doi s-au despãrtit la sfîrsitul lunii ianuarie, însã au continuat sã colaboreze pe plan muzical. Asa se face cã au petrecut si Pastele împreunã întrucît solista a sustinut un concert la Piatra Neamt. Înaintea recitalului, cei doi fosti iubiti au dat o fugã si la bisericã unde au asistat la slujba de Înviere. George, care este catolic, a petrecut Pastele sãptãmîna trecutã împreunã cu familia sa din Germania. Nu se stie dacã împãcarea lor va fi una de duratã dar cert este cã vedetele au petrecut sãrbãtoarea Învierii împreunã.

Andra si Mãrutã, la nasi, la Caracal

Obisnuiti sã petreacã sãrbãtorile fie la pãrintii Andrei, la Cîmpia Turzii, fie la Tîrgu Jiu, la familia lui Cãtãlin, iatã cã anul acesta cei doi soti au ales ca destinatie orasul Caracal. Asa cum au dezvãluit într-un interviu acordat postului Music Channel, Andra si Mãrutã au gãsit de bun augur sã petreacã Pastele împreunã cu nasii lor de nuntã, prieteni foarte apropiati de-ai familiei Mãrutã.

Iulian Moga si-a dus iubita la pãrinti

Fratii Moga au petrecut Pastele si anul acesta, în orasul natal Alba Iulia, împreunã cu pãrintii. Mezinul Iulian a folosit acest prilej ca sã o prezinte familiei pe iubita lui, vedeta Antenei, Iulia Pîrlea, acesta fiind primul Paste pe care cei doi îl petrec împreunã. Cît despre Marius, el s-a vãzut nevoit sã meargã acasã singur, nu de alta, dar, de cînd s-a despãrtit de Iulia Vîntur, el nu s-a mai implicat în nici o relatie.

Gutã a ajuns cu perfuzii la Urgentã

Manelistul a fãcut o crizã de calciu în drum spre Gherla, unde fusese invitat sã cînte la o nuntã. Dupã ce în urmã cu patru ani a fãcut o crizã de anginã pectoralã si a fost internat la Spitalul de Urgentã, iatã cã Nicolae Gutã a ajuns, în prima zi de Paste, din nou pe patul de spital. De data aceasta nu inima i-a jucat feste, ci o cãdere de calciu, pusã de medici pe seama oboselii si a stresului.

Articol afisat de 2149 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective