Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2009
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 28 Aprilie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Vedete cu nurii la vedere

Cum a dat putinã cãldurã vedetele autohtone îsi reiau vechile obiceiuri si apar prin cluburi, ba chiar si la cumpãrãturi (ca sã nu mai spunem de aparitiile tv) din ce în ce mai dezbrãcate. Tinutele sînt atît de scurte, încît în unele cazuri posteriorul posesoarelor se iteste obraznic de sub fustite. Un astfel de pocinog i s-a întîmplat recent Andreei Raicu, despre care umblã vorba cã ar pregãti debarcarea de la Prima TV si instalarea la postul de televiziune Antena 1. Fosta iubitã a lui Tudor Chirilã a fost prezentã, la finele sãptãmînii trecute, în clubul Fratelli din capitalã, la o prezentare de modã, a cãrei vedetã a fost Catrinel Menghia. Raicu a acaparat însã toate privirile, ea fiind îmbracatã într-o rochie scurtã, foarte sexy. Mai mult, cînd s-a asezat pe scaun, Andreea si-a lãsat la vedere, fãrã sã vrea, bikinii, spre deliciul masculilor care au fost pe fazã. Aceasta nu a fost singura aparitie indecentã, vedeta unei faze similare fiind fosta vedetã Playboy, Gina Pistol. Aceasta a fost surprinsã recent, de fotoreporterii unei publicatii mondene, într-o ipostazã absolut indecentã. În timp ce Gina sustine sus si tare cã s-a potolit si nu mai pozeazã sexy prin reviste din cauzã cã iubitul, fotbalistul Ciprian Marica, îi interzice, are un comportament care denotã contrariul. Gina a iesit pe stradã, ziua în amiaza-mare, la cumpãrãturi, fãrã chiloti pe ea si cu niste blugi decoltati ce i-au lãsat la vedere posteriorul. Astfel, oricine trecea prin parcare, la acea orã, a putut sã se delecteze de privelistea cu dosul Ginei, pe care aceasta si l-a expus la propriu si fãrã jenã atunci cînd s-a aplecat sã ia ceva din masina sa, un Citroen C3. Anterior acestor imagini super sexy si alte vedete autohtone au avut aparitii similare în public. Este vorba ex-preietena Luceafãrului huilei, Marinela Nitu, mai apoi Mãdãlina Radu (de la OTV) si, mai nou, mulatra Laurette, care au fãcut furori dupã ce au apãrut la evenimente mondene fãrã bikini.

Andreea Raicu, avansuri de la cumnat?

La cît de frumoasã si celebrã este, Andreea Raicu poate suci mintile oricãrui bãrbat, mai ales dacã individul cu pricina ia contact cu ea aproape în fiecare zi. Cuplatã de cîteva sãptãmîni cu Stefan Culetu, fiul prefectului de Constanta, se pare cã vedeta are ceva probleme în amor. Nu pentru cã idila n-ar mai fi la fel de roz ca la început, ci pentru cã fratele iubitului ei i-ar face avansuri. Perfect normal, am putea crede, judecînd la cît de frumoasã este Andreea, însã fosta prezentatoare a „Megastarului“ este cît se poate de deranjatã de acest lucru. ÃŽn urmã cu ceva timp, bruneta a cerut pãrerea cîtorva prietene în legãturã cu acest subiect, fãrã a dezvãlui cã „victima“ este chiar ea. Le-a întrebat foarte îngrijoratã ce ar face în cazul în care fratele iubitului ar depãsi pragul impus de bunul simt. Chestionate intens de cãtre acestea, Andreea s-a fofilat de la un rãspuns, însã dupã reactia ei, una dintre amice s-a prins despre ce este vorba. Pentru cã nu s-a lãmurit întrutotul, Raicu a întrebat si pe blogul personal acelasi lucru: „Ce faci cînd fratele iubitului tãu îti face avansuri? ÃŽncerci sã rezolvi singurã problema cu cel care a creat aceastã situatie? ÃŽi spui iubitului tãu? Ignori situatia si te comporti cît se poate de firesc ca si cînd nimic nu s-ar fi întîmplat. As vrea sã aflu pãrerea voastrã în legãturã cu aceastã situatie.”
Sfaturile nu au întîrziat sã aparã, în jur de 30 de fani au încercat sã elucideze aceastã problema existentialã. Unii îi spun cã ar fi mai bine sã povesteascã totul iubitului, chiar cu riscul de a strica relatiile din familie. Altii o sfãtuiesc sã ignore situatia, însã acest lucru ar putea fi interpretat gresit de cãtre individul care îi face avansuri, în timp ce o fanã crede cã ar trebui sã-i sã-i întindã o capcanã si sã-l facã de rîs în fata fratelui.

Articol afisat de 2881 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective