Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2009
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 30 Aprilie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Nikita, îmbrãcatã în... cosciug la o emisiune tv

Nikita, îmbrãcatã în... cosciug la o emisiune tv

Vedeta mioriticã Nikita, în colaborare cu realizatorul tv Dan Capatos, au pus la cale o glumã sinistrã. Nikita a fost adusã la emisiune într-un sicriu, de puteai jura cã-i moartã de-a binelea. Dupã cîteva minute de suspans blonda cu pumnii de otel s-a ridicat voiasã din sicriu si a strigat în gura mare: „Nu mor caii cînd vor cîinii“. De fapt gluma macabrã în care Nikita sare din cosciug precum un iepuras Playboy din tort a fost replicã la o emisiune a lui Dan Diaconescu. La finele sãptãmînii trecute acesta anunta cu titlu cît ecranul cã „Nikita vrea sã se sinucidã din cauza mamei vitrege!”. Ceva mai jos era notat: „La sfîrsitul emisiunii va bea o sticlã de clor!”. Pentru a afla si dacã poporul vrea sã vadã asa ceva, în dreapta era rezultatul unui sondaj de opinie. „Vã doriti sã o vedeti pe Nikita moartã?”. Mai mult de 80% dintre cei care au trimis sms-uri îsi exprimau dorinta ca blonda sã plece la cele sfinte. Vrînd sã contraatace emisiunea lui Diaconescu, dar în acelasi timp sã facã si un rating cît toate zilele, Capatos si-a început emisiunea asa: „Sîntem atît de sîngerosi sau dorim doar spectacol?”. „Am vrut sã arãt pînã unde poate merge cruzimea unor oameni!”, s-a apãrat ulterior Dan Capatos. Pentru ca mascarada sã aibã succes, încã de vineri seara Nikita le-a trimis apropiatilor mesaje prin care le spunea cã în aceeasi searã se va sinucide. A doua zi în zori iubitul ei a trimis alte mesaje, la aceleasi personaje, prin care le spunea cã Nikita a murit. Asa a apãrut blonda în cosciug la Capatos, iar cînd acesta i-a dat OK-ul sã se ridice neuronul ei a explodat: „Credeati cã mã omor? Nu fac eu asa ceva, oameni buni! Am vrut sã vãd cine mã iubeste!”, a rãcnit moarta cu pãrul vîlvoi. Mai trebuie spus cã sicriul cu pricina era veritabil, iar Capatos a dat asigurãri cã valoareazã 20 de milioane de lei. Din vitezã, în momentul în care s-a ridicat din cosciug, blonda a rãmas cu burta de viitoare mãmicã (va naste în circa 3 sãptãmîni) descoperitã. ÃŽn timp ce se derulau aceste imagini pe ecran stãtea un anunt soc: „Cutremurãtor! A murit Nikita!?“.

Articol afisat de 2517 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de gyovy la data 30.04.2009 11:16
Se mai poate comenta ceva?
Cel mai disgratios spectacol care indobitoceste populatia mai mult decat este, se desfasoara zi de zi,la toate nivelurile in toata tara asta.Nu putem decat sa compatimim asemenea dobitoci,pentru ca cu atat i-a inzestrat pe ei natura.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective