Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2009
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 15 Mai 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

De azi functioneazã McDonald’s în Piatra Neamt

Municipiul Piatra Neamt are, începînd de astãzi, 15 mai, primul restaurant McDonald’s. Situat pe partea dreaptã a drumului ce leagã Piatra Neamt de Bacãu, la iesirea din oras, fast-food-ul va functiona zilnic, de la 7.30 pînã la ora 24, dupã care va sta doar la dispozitia clientilor aflati în trecere, fãrã pãtrundere în restaurant. Dupã cum a declarat Cristian Savu, director de comunicare al McDonald’s, la Piatra Neamt este cel de-al 61-lea restaurant de acest gen din România. „La Piatra Neamt este unul dintre cele mai frumoase si moderne restaurante pe care le avem în România si Uniunea Europeanã. ÃŽn Europa, nu sînt mai mult de 20 situate la acest nivel. Cu niste ani în urmã am fost contactati de cãtre oameni din Piatra Neamt, care ne-au întrebat cînd vom aduce McDonald’s în acest oras. Sînt zece ani de cînd McDonald’s nu a mai deschis un restaurant într-un oras nou. Si iatã cã o face acum la Piatra Neamt. Este o investitie care depãseste 2,5 milioane de euro. La nivel local, aceastã investitie a noastrã înseamnã minimum 60 de locuri de muncã, în special pentru tineri, aflati la primul lor job. Acum sînt de fatã angajati ai McDonald’s din alte orase, care au venit sã-i sprijine pe angajatii din Piatra Neamt, dupã care vor pleca la locurile de muncã ale lor si vor rãmîne pietrenii. Designul si conceptul sînt de ultimã conceptie europeanã. Totul este foarte modern. Venim în întîmpinarea clientilor cu o investitie de secol XXI, pentru oameni ai secolului XXI. Asigurãm acces gratuit la internet si posedãm un sistem pentru urgentarea comenzilor. Spatiile si bucãtãria sînt dotate cu utilaje de ultimã tehnologie. ÃŽn România, deservim peste 300.000 de clienti pe zi, iar la nivel mondial circa 50 de milioane, în acelasi interval, în toate cele 30.000 de restaurante pe care le avem în toatã lumea“, a declarat Cristian Savu, directorul de comunicare al McDonald’s.
Dintre oficialitãtile nemtene prezente, cel care a luat cuvîntul este primarul Gheorghe Stefan. El a precizat cã încã din 2004, cînd se afla în campanie electoralã, le-a promis pietrenilor cã va face tot ce îi va sta în putere pentru ca în Piatra Neamt sã existe McDonald’s. „Le multumesc companiei si conducerii McDonald’s pentru cã au venit în sprijinul nostru si au deschis restaurantul acesta la Piatra Neamt. Am promis cã se va întîmpla asta în 2004. A trecut ceva timp de atunci, dar mai bine mai tîrziu decît niciodatã. Si bine cã nu s-a fãcut în urmã cu cîtiva ani, pentru cã probabil era pe model vechi. Acum voi avea posibilitatea sã le rãspund pozitiv copiilor care mã întrebau pe stradã de ce nu au McDonald’s în Piatra Neamt“, a declarat primarul Gheorghe Stefan.
McDonald’s va dona Consiliului Judetean Neamt peste 7.000 de jucãrii, pentru a fi distribuite cãtre centre de plasament si copii care provin din familii cu nevoi speciale, cu ocazia zilei de 1 iunie.
ÃŽnainte de a se lua decizia la nivelul companiei de a se deschide în Piatra Neamt un restaurant McDonald’s, s-a apreciat numãrul de clienti care sã treacã pragul fast-food-uului, dupã un algoritm foarte laborios, avîndu-se în vedere puterea de cumpãrare localã, zonalã si traficul. „Cînd calculele ne-au arãtat cã va fi o investitie cîstigãtoare, am decis sã începem proiectul“, a mai adãugat directorul de comunicare al McDonald’s, Cristian Savu.

Articol afisat de 6482 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de elena_gmn la data 14.05.2009 19:39
Este OK
Este o initiativa buna dar ma intreb cat o sa dureze pana cand o sa "schiloditi" retetele originale?!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective