Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2009
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Mai 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
DESANT LIBERAL

DESANT LIBERAL

• liberalii organizeazã astãzi lansãri separate ale candidatilor la alegerile europarlamentare la Roman si Piatra Neamt • la actiune va fi prezent si Crin Antonescu, presedintele PNL si candidatul liberalilor la presedintia României • dintre candidatii pentru Parlamentul European va veni în Neamt Norica Nicolai, pozitia 1 pe listã • „Consider cã în acest moment PNL are cele mai mari sanse în judetul Neamt pentru cã, din semnalele noastre, oamenii sînt nemultumiti de modul în care este administrat judetul“, a spus Nicolai •

Partidul National Liberal îsi va lansa candidatii pentru Parlamentul European în judetul Neamt. Actiunea va avea loc astãzi atît în municipiul Roman (ora 16), cît si în municipiul resedintã de judet (ora 19, la Teatrul Tineretului). La Piatra Neamt, este asteptat sã soseascã si Crin Antonescu, presedintele Partidului National Liberal si candidatul acestei formatiuni politice la presedintia României. Dintre candidatii de pe lista pentru alegerile pentru Parlamentul European va onora manifestarea Norica Nicolai, fost presedinte interimar al PNL Neamt si pozitia întîi pe aceastã listã. „Avînd în vedere cã o perioadã destul de îndelungatã am detinut functia de presedinte interimar al PNL Neamt, judetul Neamt reprezintã una dintre prioritãtile mele si ale partidului. Neamtul va fi judetul în care îmi voi deschide un cabinet parlamentar. Consider cã în acest moment PNL are cele mai mari sanse în judetul Neamt pentru cã, din semnalele noastre, oamenii sînt nemultumiti de modul în care este administrat judetul. ÃŽnteleg sã devin o prezentã permanentã în Neamt pentru a forma si a impune la urmãtoarele alegeri o nouã echipã la conducerea judetului“, a declarat vicepresedintele PNL, Norica Nicolai. Gazda acestui eveniment, senatorul Ovidius Mãrcutianu s-a arãtat încîntat cã personalitãtile importante ale partidului vor fi prezente la Piatra Neamt. „Mîine (n.n. - astãzi) la Piatra Neamt va sosi Norica Nicolai, locul 1 pe listele la europarlamentare, dar si pe candidatul de Neamt, Radu Surugiu, presedintele studentilor liberali pe tarã care se aflã pe locul 12 pe lista pentru europarlamentare. De asemenea, va fi prezent si domnul Crin Antonescu, presedintele partidului care va participa la activitatea de lansare a candidatilor liberali înscrisi pe lista PNL la alegerile europarlamentare. Domnul Crin Antonescu va avea o întîlnire, începînd cu ora 16, la Casa de Culturã din Roman, iar de la ora 19 va fi prezent la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt, unde se va întîlni cu cetãtenii interesati de o nouã erã în politica româneascã din pucnt de vedere economic, social si cultural. ÃŽn perioada urmãtoare, la Piatra Neamt vor veni toti candidatii, dar si memebrii importanti ai partidului. Renate Weber va veni luni, iar Ludovic Orban are programatã o vizitã pentru data de 31 mai. Este o nouã abordare a conducerii PNL la nivel national, privind relatiile cu filialele din tarã. Avem asigurarea conducerii PNL cã deplasãrile în teritoriu ale liderilor vor fi mai dese decît pînã acum“, a declarat senatorul Ovidius Mãrcutianu.

Programul actiunilor PNL la Piatra Neamt si Roman

Vineri, 22 mai 2009: Conferintã de presã Norica Nicolai; Ora 16 Lansarea candidatilor la Casa de Culturã din muncipiul Roman continuatã cu un mars prin oras; Ora 19: Lansarea candidatilor Partidului National Liberal la alegerile pentru Parlamentul European la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt. Participã: Crin Antonescu, presedintele Partidului National Liberal si candidat la presedintia României; Norica Nicolai, vicepresedinte PNL, primul candidat pe lista pentru Parlamentul European a PNL; Radu Surugiu, presedintele Cluburilor Studentesti Liberale, membru PNL Neamt, locul 12 pe lista PE. Luni, 25 mai 2009: Ora 11, la sediul PNL Neamt, conferintã de presã, ora 16 întîlnire cu tineretul liberal la Hotel Central. Participã: Renate Weber, pozitia a treia pe lista PNL pentru Parlamentul European.

Lista de candidati a Partidului National Liberal pentru Parlamentul European

Norica Nicolai, Adina-Ioana Vãlean; Renate Weber; Ramona-Nicole Mãnescu; Cristian-Silviu Busoi; Ben-Oni Ardelean; Ovidiu-Ioan Silaghi; Magor-Imre Csibi; Cãtãlin Turliuc; Cristian Cojocaru; Ionel Muscalu; Iulian-Radu Surugiu; Radu-Ioan Puscariu; Eduard-Raul Hellvig; Roberto Dietrich; Ghiveciu Camelia; Alexandru-Ioan Mortun; Cristian Ghibu; Nechita-Adrian Oros; Liviu-Ionut Popescu; Gabriel Sãvulescu; Dumitru Cosmescu; Ludovic Orban; Lungu Gabriel-Rãzvan; Andrei Petrescu; Doina-Eufrosina Carp; Cristian Anghel; Ovidiu Zamfirescu; Victor-Lucian Ionescu; Daniel-Florian Purghel; Florin Ciurariu; Iulian Georgevici; Arin-Alexandru Avramescu; Romeo Stavarache; Ingrid Zaarour; Florentin-Andrei Mosteanu; Thuma Hubert-Petru-Stefan; Viorel Cãlin; Aura-GabrielaPohoatã; Relu Fenechiu; Mircia Muntean; Ioana-Andreea Lambru si Claudia Benchescu.

Articol afisat de 1840 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. CONSTANTINESCU; D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective